Basiu czy masz na myśli EM-y ? (efektywne mikroorganizmy)Barabella pisze:Mariola, znowu zagubiłam nazwę tego preparatu do kibelka, a pochwaliłam się bratu i on koniecznie chce to nabyć..... Napisz nazwę jeszcze raz
Lanceto

Heliosku ciągle jestem "o długość pyska" za Twoim Emem, cokolwiek bym nie robiła. Ma chłopak fory .... bo chłopak

Dorotko każdy pomysł na wagę złota. Jeżeli masz foty - wklejaj w wątku "zrób to sam"http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... start=1036
misiaczekm za chwileczkę zademonstruję
Any ja od kilku dni palę w mojej całkiem "nowiuśkiej kozie"

No tak, to jest następny strzał w dychę

Dziś było już trochę zimno. Gdy się ruszałam, było ok ale gdy usiadłam, żeby kawy się napić .... zmarzłam normalnie. No to rozpaliłam sobie w mojej kózce miłej i ..... i na całej werandzie zrobiło się cieplej. Słowo harcerza

Kominki w naszych domkach są zabronione - koza na tarasie

Tarasik w tej chwili służy mi jako składzik (jak chyba każdemu) przez zimę - wybaczcie więc fakt, że zbiorowisko dobra wszelakiego .....

A w ogródku - poziomka kwitnie i owocuje

groszek pachnący kiełkuje
Krwawnik kichawiec nadal prześlicznie biały, taki nieskazitelny, taki delikatny

jaskry mam już takie. Jak ja mam je zabezpieczyć przed zimą , czy one oszalały ...

moja najnowsza żurawka - w Brico ...... jest totalna przedzimowa wyprzedaż. Tylko już nie bardzo jest co szarpać, wszystko wyszarpane

Bardzo martwią mnie rośliny wyłażące z ziemi. Sadziłam je ..... no, kiedy to było ..... trzy tygodnie temu .....? Mam nadzieję, że jest to czosnek wysadzony w początkach września