Parę ciepłych dni było, a teraz znów przyszło ochłodzenie
Piękna słoneczna jesień...uwieczniłam to na fotkach z 08,10...
Szkoda,że coraz bliżej zimne dni,bo wiele róż jeszcze ma pąki,które raczej nie zdążą rozkwitnąć
Wandziu Artemis nie przestaje,daje radę,masz fotki swojej z czerwca? Chętnie zobaczę
Gosiu w porównaniu do zeszłego sezonu trzy róże to mało,ale i tak cieszą,jak by to wyglądało,żeby nawet jednej sztuki nie zamówić prawda?
Czekam na Hot Chocolate i Grace ...
Wandziu wykopię Arthur Bell i pomiędzy truskawkami wkopię jedną,miejsca mam mało:(
Mam warzywnik i miejsce pod huśtawki zajęte,moja córcia jeszcze się huśta,ale w przyszłości zrobię tam altankę,a wkoło będą posadzone róże i powojniki...to takie moje marzenie
Jolu na pewno i Ty staniesz się niedługo kolekcjonerką róż,przy odpowiednim miejscu oczywiście nasłonecznionym i dobrej podkładce można się cieszyć pięknymi różycami:)Ramblery są piękne
Aguś posadzone wszystkie cebulowe,teraz czekać tylko na wiosnę,miałam możliwość dokupienia cebulowych,ale się nie skusiłam,dosyć,po raz pierwszy posadziłam sporo tulipanów

Ciekawe,czy Ty swoje już wkopałaś?
Edytko 200 cebul wow...to nowe,czy wykopujesz po lecie i przechowujesz?
Rozplenicę japońską kupiłam u naszej forumowej Stasi,ślicznie się przyjęła i na dodatek już w pierwszym roku jest obsypana kłosami
Artemis drugie kwitnienie ma bardzo późne,natomiast Bailando kwitnie cały czas
Powojniki w tym roku u mnie słabo kwitły,nie wiem co jest tego powodem,dostały nawóz...
Artemis z ostróżką...
Bailando pięknie kwitnie:)
Leonardo da Vinci
Maria Theresia niezniszczalna
Jaciuaes cartier
William Scheakspeare 2000
LO
Chopin w jesiennej odsłonie
James Galway jeszcze pączkuje:)
Princesse Aleksandra ...
Sweet Juliet coraz większa i ma pąki
Maria T
Chopin w pąku
Aronia w promieniach słońca,lubię jak się wybarwia na złoty kolor:)
Dalie jeszcze się trzymają i mają mnóstwo pąków
Po raz pierwszy posadziłam cebulki szachownic:)
Lobelia moja własna na balkonie jeszcze kwitnie,tak długo jak słoneczko ją przygrzewa:)