Moje storczyki-Karnova

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p
Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje storczyki-Karnova

Post »

Obiecane zdjęcia o których pisała Ania dla porównania zapalniczka obok

Obrazek

A teraz zdjęcia całego ponownie ;:224

Obrazek

I piękny prezent od Janeczki za który bardzo jej dziękuję ;:196

Obrazek

Pozdrawiam ;:304
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Hi hi Wiki ,niesamowita jest ta mini ;:63 .Jak bym nie wiedziala ,ze to mini to w zyciu bym nie wiedziala.I ludiske masz ,super! ;:138
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Ja tez dalej nie mogę uwierzyć że, taką małą doniczkę ma ;:oj a co do ludiski powiem Ci że, widziałam ja w wielu wątkach i jakoś tak się mi nie bardzo ale na żywo piękne ma liście :tan I dziękuję za komplementy o mini ;:196
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

a mi się wydaje, ze to midi ;:131 moje mini maja zdecydowanie mniejsze doniczki, porównałabym je do kieliszka :wink: tak na 2/3 wysokości zapalniczki :roll: ale nie zmienia to faktu, że piękna roślinka i pięknie kwitnie ;:333
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

krakowskim targiem niech będzie że, to midi ;:196 A co do rośliny też mi się podoba ;:108 ;:224
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

powiem Ci Wiki, że ja też kiedyś widząc midi byłam pewna, ze to mini, bo miały mniejsze doniczki i drobniejsze kwiaty. Później zamówiłam sobie mini na allegro i jak zobaczyłam na żywo miniaturkę to prawie się rozpłakałam, takie to małe ;:131 ;:224 dopiero wtedy dowiedziałam się, że są storczyki jeszcze mniejsze niz te, które początkowo wzięłam za miniaturki, więc miej sie na baczności, bo wtedy na pewno nie wyjdziesz z podziwu nad jej maleńką doniczką :)

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Raczej nad naparstkiem ;:306 ,bo ja bym tego doniczka nie nazwala ;:306
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

no w sumie... jak zmieniam im podłoże to później lądują w pojemniku na mocz a oryginalna ich doniczka jest ciut mniejsza niż ten pojemnik, więc jako takie wyobrażenie już Wiki będzie mieć :D

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Ania Ja Ci powiem że, jak dostałam mini to ;:202 i myśl jak się tym opiekować ale na szczęście żyje do dnia dzisiejszego :tan a co do nowości pewnie masz rację ale liczy się to że, to prezent i od serca i cieszy Nasze oczęta ;:215 A co do moczówki moja mini już tam siedzi wygodnie ;:224 :;230

Kasia genialne porównanie ;:306 ;:306
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
kamikami26
1000p
1000p
Od: 14 maja 2013, o 11:32

Post »

Dufin pisze:... jak zmieniam im podłoże to później lądują w pojemniku na mocz a oryginalna ich doniczka jest ciut mniejsza niż ten pojemnik, więc jako takie wyobrażenie już Wiki będzie mieć :D
Aniu ja jeszcze wykorzystuje kubeczki po lodach jak mi dzieciaki nie połamią :lol:
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

prezent śliczny bez względu na to, czy to mini, czy midi, jak dla mnie może być nawet maxi :wink: myślałam, ze nie masz żadnej mini ;:131 dlatego wolałam uprzedzić o ich rozmiarach, bo ja byłam w dużym szoku gdy pierwszy raz zobaczyłam je na żywo :D a jak jest z ludisią, kiedy taka roślinka będzie zdolna do kwitnienia? Nie mam żadnej, więc to dla mnie abstrakcja :wink:

O widzisz Kama jaka sprytna bestia jesteś ;) podobno kubeczki po jogurtach tez dają radę ;:333

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Kami pomysł dobry ;:215

Aniu Mam mini aż jedną ale powiem Ci że, też byłam w szoku że, to aż takie maciupkie jest ;:oj Co do ludisi słyszałam od Janeczki że, to bezproblemowa roślina i wiele uwagi nie potrzebuje i napisała mi że, ta moja może mi już na wiosnę zakwitnąć ;:131 Dla Mnie to również abstrakcja jest a więc będę się dzielić jako początkująca informacjami i może Ty się skusisz ;:204
Moje storczyki - Karnova
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ludisie podobają mi się ale u kogoś, jakoś nie jestem zwolenniczka tak drobnych kwiatuszków, choć nigdy nic nie wiadomo :wink: Istnieje ryzyko, ze gdy zobaczę kwiaty u Ciebie w połączeniu z pięknymi zdjęciami wykonanymi przez Twojego N to szybciutko zmienię zdanie :roll:

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Karnova
1000p
1000p

Post »

Powiem Ci w tajemnicy że, tez podziwiałam u innych i tak sceptycznie podchodziłam do Niej Ale na żywo jej liście są cudne :tan co do kwiatków zobaczę. Natomiast co do zdjęć dziękuję to od Niego ;:168 Powiem mu że, ma się postarać ;:170
Moje storczyki - Karnova
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja tam tę Ludisie to muszę zobaczyć gdzieś na żywo, bo szczerze to mnie nie przekonuje. Taki zwykły domowy... chwaścior :oops:
Jakiś pospolity parapetowiec ma podobne liście, tylko za Chiny nie kojarzę nazwy...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”