Filigranowa27 Pati, niestety z urlopu nic zielonego nie przywiozłam, do walizek już się nic nie mieściło, jeszcze musieliśmy dwie dokupić
W domu roślinki jakoś przetrwały .... ale strat też trochę mam, kilka storczyków, episcie i moje balkonowce nie przeżyły tej opieki

Tak sobie myślę, że chyba urlop był za długi
Malachitek Dorotko, hoje u mnie szaleją z kwiatkami prawie cały rok

Tak mi się marzyły małe roślinki, a sama widzisz co z nich rośnie

Krohniana red stoi przy szybie, na samym słońcu
ajania Aniu, oj wypoczęłam, wypoczęłam ... po powrocie zastałam nie tylko takie widoki, ale i cudowny zapach, bo u mnie prawie same lacunosy, więc jak kwitną to jest zapach w całym mieszkaniu
barbra13 Basiu, to pierwszy kwiatek jakim obdarzyła mnie Retusa, i naprawdę cudownie wygląda wśród tych zielonych igiełek
mrinwestor Jasiu, sił i pomysłów mi nie brak, tylko pogoda jakoś nie chce dostosować się do moich chęci
justus27 Justynko, a po co Ci takie wielkie i ukwiecone lacunosy ... miejsce zajmują i ciągle brudzą

Laos jest bardzo podobna do krohniany dark, specjalnie postawiłam je na parapecie obok siebie, ale jakoś bardzo dużych różnic nie widać

A Ty nawet się nie obejrzysz kiedy Twoje też będą takie duże .
Ania76 Aniu,
nowapasja Ola, witam i bardzo dziękuję
Niunia1981 Moniko, za pochwały dziękuję

Podpórki kupiłam w centrum ogrodniczym, jakiś rok temu, było ich tylko 10 i to w 3 wzorach, oczywiście kupiłam wszystkie, a teraz znowu szukam ...
Anka159 Aniu, dischidie to kuzynki hoi. Ovata faktycznie ma urocze listki i jak wszystkie dischidie kurduplate kwiaty. Hojom i dischidiom akurat poświęcam najmniej czasu, rosną w hydroponice i radzą sobie chyba dobrze
Gekoon Patryk, niestety nie wszystkie hoje takie chętne do współpracy ze mną były, zostały ze mną tylko te z którymi potrafię się dogadywać