Ewo-rozalko- o, to dobrze, że mnie ostrzegłaś przed Szekspirem

Dzidka - oczywiście zapraszam do osobistych oględzin! Jak siądziemy na tarasie, to będzie nam wyglądała i pachniała...

Ewuniu, bardzo się cieszę, że została ustalona ilośc nóg

A Stanwell Perpetual będzie na pewno - ale jeszcze nie teraz i nie na tej rabacie...
Wiesz, Majka - też mi się wydaje, że zestaw będzie zgrabny

Już właściwie wszystko prawie wiem i mam tylko wątpliwość co do róż w ciemniejszych, intensywnych kolorach: chciałabym Reine des Violettes, która bardzo mi się podoba, ale podobno nie przepada za słońcem...i jeszcze mam ogromną ochotę na Tuscany i tutaj też nie wiem jak ona się rozrośnie i czy nie będzie za wielka na rabatę (widziałam zdjęcia naprawdę wielkich krzaków), no i podobno kwitnie w zasadzie jeden raz...no ale za to jak

Dzisiaj jakoś internet mi się zbiesił i rano nie mogłam wejść na forum, a potem...byłam w bardzo ciekawym miejscu, skąd przywiozłam - też tematycznie - to:

Zachwyciłam sie od pierwszego wejrzenia...na razie kupiłam tylko tę jedną miseczkę (zresztą więcej nie było, to jest ręcznie malowane i nie jest wytwarzane hurtowo), ale na przyszłość zamówiłam cały komplet miseczek i talerzy. Ja w ogóle uwielbiam wszystko, co jest w róże