Kasiu! Witaj!

W tym roku będzie dużżżżżżżo zdjęć, bo postanowiłam zrobić pełną dokumentację.
A co do kotków....
Od chwili, gdy zawitała w naszym domu Kitka zrozumiałam, że wiele scen z filmów rysunkowych to realne sytuacje!
......
Kotek, który bierze rozbieg i zatacza krąg na ścianie do wysokości włącznika światła... bardzo proszę jest w miom domku.
Kotek, który uznaje, że to nie ładnie nie zamknąć drzwi do łazienki, wiec również z rozbiegu zamyka je z hukiem... jw.
Kotek, który poluje na moją córcie ...jw.
Kotek, który przynosi do domu żywe ptaszki i myszy, puszcza i pokazuje mojej córci coby łapała ... jw.
Kotek, który postanawia w pewnym momencie pić tylko jeden rodzaj wody butelkowanej i głośno to egzekwuje... jw.
Kotek, który chcąc wyjść na działkę np. o 3.20 w nocy i wie gdzie na mnie skoczyć cobym łaskawie wstała... jw.
Kotek, który sprawdziwszy że siewki są już przykryte pokrywką sprytnie ją zdejmuje ... jw.
Kotek, który jest z nami piąty rok i nadal mnie gryzie i drapie, ale jednocześnie domaga się spania pod moją kołdrą... jw.
Kotek, który czekała z porodem, aż wrócę z pracy i zamieszkał z kociakami w mojej szafie... jw.
Kotek, który obgryza szczypiorek i listki żonkili, bo to najlepsza zabawka... jw.
Kotek, który panicznie boi się wody, ale włazi systematycznie do kabiny prysznicowej kiedy ktoś jej używa ... jw.
Tak, człowiek nie wie jak mógł żyć wcześniej w ciszy, spokoju i porządku., bez ran kłutych i szarpanych...
Dziś na obiad chińszczyzna