Ogródek An-ki cz.7
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek An-ki cz.7
Kurcze, wy wszystkie macie te oczęta - widziałam je u Jadzi na żywo - piękne. Coraz bardziej podobają mi się róże z pylnikami. Mam taka maleńka sweet cover - kwitnie bez ustanku od czerwca.
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Kogro to tylko pogratulować.Bez plamek?W takim buszu?Idę do Ciebie na naukę.
Grażynko bo też oczętom wszelkim trudno się oprzeć.
Iwonko wszystko jeszcze przed Tobą.Dawkuj sobie bo potem będzie żal,że ogród już zapełniony.
Widziałam u Jadzi,że byłyście gdzieś w szkólce?
Moja najbardziej jaśniejąca swoim kolorem i wspaniałością róża(razem z Aphrodite-nie wiem która piękniejsza) Claire Renaissanse

Coś mocnego-Laguna

Grażynko bo też oczętom wszelkim trudno się oprzeć.
Iwonko wszystko jeszcze przed Tobą.Dawkuj sobie bo potem będzie żal,że ogród już zapełniony.
Widziałam u Jadzi,że byłyście gdzieś w szkólce?
Moja najbardziej jaśniejąca swoim kolorem i wspaniałością róża(razem z Aphrodite-nie wiem która piękniejsza) Claire Renaissanse

Coś mocnego-Laguna

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu tez mam taki dylemat i powiem tak: Aphrodite ma jak dla mnie przepiękny kolor, kwiat duży, masywny a jednocześnie niesamowicie dostojny jak przystało na boginię,kwiat długo zdrowy, natomiast Claire Renaissanse zarówno kwiat jak i kolor niesamowicie delikatny, wolę jej pierwsze kwitnienie.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie kwitną i wszystkie są śliczne, trudno wybrać tę naj....
Moje Oczunie zbierają się do kolejnego kwitnienia, podobnie Clair R., co prawda tylko pojedyncze kwiatki bo nie daję im za bardzo się wysilać ale jednak bardzo cieszą.

Moje Oczunie zbierają się do kolejnego kwitnienia, podobnie Clair R., co prawda tylko pojedyncze kwiatki bo nie daję im za bardzo się wysilać ale jednak bardzo cieszą.

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ale dalas po oczach
Aphrodite
Moja Maryska A sie rozkwitla i z tego co mnie sie wydaje, to raczej UK sie wyklula, bo kwiat jest dosc duzy i bardziej pusty niz u Maryski. A jak wyszedl Twoj Schneewaltzer?

Moja Maryska A sie rozkwitla i z tego co mnie sie wydaje, to raczej UK sie wyklula, bo kwiat jest dosc duzy i bardziej pusty niz u Maryski. A jak wyszedl Twoj Schneewaltzer?
Julciu on niestety nie pokazał kwiatka-muszę się przyjrzeć czy ma pączki.Jestem ciekawa jaki to będzie ,oby taki katalogowy.
Edulkotku u mnie oczyska mają nawet dość dużo pąkow tak ,że nacieszę się.Tylko ten upał-tak bardzo skraca kwitnienie a na dodatek zasusza już w pąkach.Deszczu dalej nie widać-upał 33stopni w cieniu.
Aniu wiesz,że Aphrodite kocham ale teraz gdy razem sobie obok kwitną trudno wybrać-obie cudne.No i trzecia w tym rzędzie-Astrid Lindgren(też ją uwielbiam).Mam takie pasmo jasnoróżowych a z drugiej strony białe i mocniej różowe.
Edulkotku u mnie oczyska mają nawet dość dużo pąkow tak ,że nacieszę się.Tylko ten upał-tak bardzo skraca kwitnienie a na dodatek zasusza już w pąkach.Deszczu dalej nie widać-upał 33stopni w cieniu.
Aniu wiesz,że Aphrodite kocham ale teraz gdy razem sobie obok kwitną trudno wybrać-obie cudne.No i trzecia w tym rzędzie-Astrid Lindgren(też ją uwielbiam).Mam takie pasmo jasnoróżowych a z drugiej strony białe i mocniej różowe.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Tosia wiesz co jest najlepsze na ten dołek?Wizyta u kochanych koleżanek-wygonimy wszelkie zło z Twojej duszy,zgryzy i smutki postaramy się przepędzić.
Jeszcze kwitną lilie ale dzisiaj już nie są w takiej kondycji(zdjęcia robiłam 2-3 dni temu),nawet one tych upałów nie cierpią.

Jeszcze kwitną lilie ale dzisiaj już nie są w takiej kondycji(zdjęcia robiłam 2-3 dni temu),nawet one tych upałów nie cierpią.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A jak twoja Cafe, rośnie dobrze ?
Jakoś nie zauważyłam czy ją wklejałaś.
Jakoś nie zauważyłam czy ją wklejałaś.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko niestety ja jej już nie mam na stanie.
Lavender Pinocchio jak i Chocolate to marne sadzonki(a przecież zagraniczne).Pewnie też je pożegnam.Szkoda miejsca na takie kapryśnice.

Lavender Pinocchio jak i Chocolate to marne sadzonki(a przecież zagraniczne).Pewnie też je pożegnam.Szkoda miejsca na takie kapryśnice.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
No nic, poczekamy do przyszlego sezonu
Ladne panienki - obie, lubie takie kolory i te blade i te mocne - dziwne ale prawdziwe

Ladne panienki - obie, lubie takie kolory i te blade i te mocne - dziwne ale prawdziwe

Witaj Aniu
Czy Ty też tak lubisz Cinderellę jak ja? ;-) Moja właśnie szykuje się do ponownego kwitnienia - uwielbiam jej delikatne kwiaty, zdrowotność, ładny pokrój krzaczka...
Ta ostatnia róża - amarantowo bordowa panienka - to co to za odmiana?
Pozdrawiam Cię serdecznie!

Czy Ty też tak lubisz Cinderellę jak ja? ;-) Moja właśnie szykuje się do ponownego kwitnienia - uwielbiam jej delikatne kwiaty, zdrowotność, ładny pokrój krzaczka...
Ta ostatnia róża - amarantowo bordowa panienka - to co to za odmiana?

Pozdrawiam Cię serdecznie!
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,u ciebie jak zwykle piękne rózane widoki,widać,ze masz serce do nich.
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu.
Zauważyłam , że masz Gemmę , napisz jak sprawuje Ci się ta róza. Bardzo mi się podoba i przymierzam się do jej zakupu.
PS
Róże masz cudne
Zauważyłam , że masz Gemmę , napisz jak sprawuje Ci się ta róza. Bardzo mi się podoba i przymierzam się do jej zakupu.
PS
Róże masz cudne

Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu