Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.

Post »

Witaj Asiu,
trafiłam do Ciebie z wątku Robaczka, aby obejrzeć kamienną ścieżkę.
No i chyba zostanę na dłużej; jeśli można :D Ogrom pracy z przecudownym efektem, brawo!!!
Czy materiał na ścieżkę to piaskowiec?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Asiu piękne floksy ;:138 Muszę się im bliżej przyjrzeć ;:224
Annabela po prostu wymiata :;230
Nowy szkodnik to sam słodziak :;230 Jest uroczy ;:215
Awatar użytkownika
Kasik_38
500p
500p
Od: 4 paź 2011, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu nadziwić się nie mogę Twojej aranżacji na tak małym metrażu i w życiu nie wierzę, że ogródek ma tylko ponad 300 metrów ;:oj . Rozciągasz go kochana niesamowicie. A te zdjęcia z deszczem promieni słonecznych są rewelacyjne. O ścieżce nie wspomnę, bo co tu mówić - cudo, a Tobie wielkie ;:138
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Witaj Asiu ja przybiegłam od Ciebie od Ilonki podziwiać ścieżkę jest śliczna , teraz to żałuje bo te kamienie wiosną wylądowały u mnie na kaskadzie oraz na wjeździe do posesji ,a mnie na ogrodowe ścieżki została jedynie zdemontowana kostka ;:145
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asieńko, gdzie znikłaś? Działasz pewnie przy oczku? Ja całkowicie pogrązona w planach nowej rabaty, muszę jeszcze upolować parę bylin na zapchanie dziur, kolejne róze pewnie dopiero jesienią...zamówiłam trochę, wiec muszę dla nich zostawić miejsce ;:131
Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Asieńko dziękuję za miłe spotkanko i prezencik, bardzo się cieszę, że mogłyśmy się poznać, sorry, że dopiero dzisiaj piszę, ale już pisałam u siebie, że wciąż coś mi nie działa, więc dziś nadrabiam najpierw forumowe zaległości a potem lecę do ogrodu.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Trzeci raz zaczynam pisać i mam nadzieję, że tym razem zdążę skończyć. Mam wrażenie, że czas za szybko biegnie, a ja nie nadążam. Ostatnio mam straszne zaległości na FO, za co Was wszystkich przepraszam i za moje zaniedbania "towarzyskie" w Waszych wątkach również. Tydzień temu uszkodzili mi samochód. W ostatni dzień mojego mini urlopu. Wydawałoby się, że skoro nie z mojej winy i była policja, która ładnie napisała raporcik z miejsca zdarzenia, nie powinnam mieć problemu - błąd. Ubezpieczalnia sprawcy żąda ode mnie setek dokumentów, składania oświadczeń, wyjaśnień etc... etc... A z "przemiłą" panią likwidator rozmawia się jak z Obcym. W pracy sajgon. Nie mam chwili, żeby zjeść spokojnie śniadanie, a co dopiero usiąść przy kompie. Pogoda jak dotąd była paskudna, więc prace na ogrodzie też się nie posunęły. Żeby tego było mało, dziś moja matka wylądowała na ostrym dyżurze prawdopodobnie z ostrym atakiem kolki nerkowej.
Jedyne co mnie trzyma w jako takiej kondycji to świadomość, że od soboty zaczynam prawdziwy czterotygodniowy urlop! Odliczam dni...
Anna11 witaj :wit i nie zgub się :wink: . Psina wygłaskana. Pomerdała Ci serdecznie ogonkiem.
Iwciu, oj morderca, morderca. Ostatnio przerzuciła się na róże okrywowe. Wszystkie oskubała z płatków.
Aniu, Anabelka w tym roku jest gigantyczna! Zaczynam się jej bać... :wink: Psina jest przesłodziaśna, mądra, grzeczna, ale czasami ma szalone pomysły. Ostatnio podpatrzyła jak wyrywam chwasty i chciała mi pomóc. Też zaczęła szarpać za zielone badyle wystające z ziemi. W tym samym miejscu, w którym wcześniej ja to robiłam. Tylko tam już było wypielone z chwastów... Wyrwała mi z rabatki połowę tojeści rozesłanej...

Shirall, Twoja Jula jest wielkości mojego psa. Może się zaprzyjaźnią...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Coś mi net zaczął szwankować, więc teraz ciąg dalszy...
Co do Anabelki Marto, to zgadzam się z Lorrie, że nie pachnie. Ciekawe, co ma Twój sąsiad...
Robaczku, jeszcze raz dziękuję za sobotnie spotkanie. Fajnie było posiedzieć u Ciebie, poplotkować i jednocześnie podziwiać ogród wieczorową porą. Ścieżka i oczko są ciągle in statu nascendi i pewnie przed urlopem ich nie skończę. Ale za to potem, jeżeli tylko pogoda pozwoli, będę miała całe dwa tygodnie na realizację planów... :twisted:
Majowa! Witam serdecznie nowego Gościa ;:7 ! Zostań jak długo zechcesz :D . Na ścieżce leży "łupek szarogłazowy". Tak się toto nazywało. Za komplement ;:180 .
Maddy77, jak wyżej - szkodnik z młodej jest niezły. Floksy dopiero zaczynają spektakl, a ten zapach...
cdn...
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Kasiku, ano ma. Dokładnie 370. Ale wiesz, fotografią można dużo nakłamać... :;230
Marzenko, miło Cię przywitać! :wit Cieszę się, że przypadła Ci do gustu moja praca. Nie żałuj, u Ciebie też na pewno jest ślicznie! Jak tylko będę miała chwilę, wpadnę z rewizytą!
Ilonko, to ja dziękuję! Spotkanie przemiłe! ;:4 Widziałam fotki - ja jak zwykle robię głupie miny ;:oj . Łupy już posadzone. Dzwonek octopus - jeszcze takiego nie widziałam, ale bardzo mi się podoba ;:333 . Oby się szybko rozrósł (tak jak mówiłaś).

Ufff. Na raty, ale poszło. Wracam do pracy...
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Asiu 3maj się ;:168
Życzę by sobota szybko nastąpiła ;:224
A o chwaściory się nie martw poczekają, nigdzie nie uciekną :;230
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Asiu, współczuję przeżyć, ale jak ja to mówię, jak coś zacznie się źle to musi zadziałać prawo serii. Będzie dobrze. Przygody z samochodem nie zazdroszczę, mój M miał taką dwa lata temu, koszmar.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hehe wiesz co, Julka może by się zaprzyjaźniła ale nie wiem co na Twoja kochana psinka jakby ją zaczepiała a ta by ją obsiurała :;230 hehe bo tak właśnie robi jak jej coś nie pasuje :;230
jeszcze troszkę i sobota......... :uszy
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Asiu ścieżka wyszła rewelacyjnie ;:108 wielkie uznanie dla Ciebie za kawał dobrej roboty.Tych pięknych floksów pozazdrościłam i juz mam u siebie :D
Mam nadzieję ,że z mamą dobrze i będziesz miała przyjemny urlop ;:196
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Asiu zapraszam serdecznie :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Maddy, sobota nawet już minęła, urlop się zaczął, a mnie wcale to nie cieszy. Samochód nadal w warsztacie, mama bez rozkurczowych nie jest w stanie egzystować (i tak na prawdę nie wiadomo dlaczego, bo na zdjęciu i w USG nic nie widać, a zastój w nerce jest), a na dokładkę siedzę nad jeziorkiem i dla odmiany od wczoraj znowu leje...
Beato, mam nadzieję, że ta seria się wreszcie skończy...
Marto, moja pewnie nie pozostałaby dłużna... :;230 Wczoraj na dzień dobry w nowym miejscu zsikała mi się na świeżo założoną pościel. A jaka była z siebie zadowolona! Zaznaczyła swój teren...
Oluniu, dziękuję za komplement! Szybko działasz. :;230 Z mamą jak wyżej, więc niestety nie najlepiej. W poniedziałek wracamy na urografię i zapadnie decyzja co dalej...
Marzenko, już lecę...

Pokażę Wam widok, jakim teraz karmię swoje oczy.... Wprawdzie nie ogrodowy, ale ja jestem w nim zakochana i co roku od lat wracam w to samo miejsce...
Obrazek Obrazek
Obrazek

zdjęcia są zeszłoroczne, bo dziś przez ulewę, jeziora nie widać...

Przepraszam jednocześnie Wszystkich jeszcze raz za moje zaniedbania i nieodwiedzanie Waszych wątków. Brakuje mi ogromnie widoku Waszych ogrodów, a brak czasu na FO bardzo doskwiera...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”