Marta, nie lubię kawy, która mnie muli, czyli takich z dużą zawartością spienionego mleka... Najchętniej piję espresso z odrobiną zimnego mleka, a z kaw kombinowanych najbardziej uwielbiam mocchę... Mam też swoją faworytę w Coffee Heaven, podawaną tylko w okresie zimowym - Tiger

Fajną masz pracę
Małgosiu, może będą kolejne siewki floksów, więc w razie czego się nimi z Tobą podzielę... To prawda, trochę się przejaśniło, ale na razie nie wpływa to na zmianę samopoczucia... ciśnienie spadło i leży...
Jagódko, na ból głowy zarzyj jakąś tabletkę - po co się męczyć... Reaguję podobnie jak Ty na pogodę: jest słońce = jestem pełna energii, nie ma go = klapa...
Izo, spróbuj z białymi floksami, opryskując je profilaktycznie... powinno się udać
Iwonko, czytanie ze zrozumieniem przy tej pogodzie nie jest łatwą umiejętnoscią ;) nie przejmuj się, ja też tak mam: przelatuję tekst szybko, a potem okazuje się że zrozumiałam go opatrznie... Popatrzę u wujka googla na zamówione przez Ciebie odmiany floksów
Jula, ja już walnęłam trzy kawy, które nic nie dały, poza smakiem

Na razie nie sprawdzam przecen, bo muszę mieć kasę na konkretne upatrzone rzeczy... Daj znać, czy coś wypatrzyłaś w Castoramie...