Miłka czy to na pewno sikorka
A różyczka bardzo mi się podoba . Lubię ten kolor róż. Są takie delikatne i ciepłe i fotogeniczne .
Miłka Czekamy na Twój katalog
Właśnie Miłka ta sikorka modra nie jest taka popularna, dlatego miałam watpliwości.
Katalog dalii pięknie zrobiony, profesjonalnie A taki z różyczkami też by się przydał A może jest gdzieś na forum
Dalie piękne. No i super kamionkowa beczka Muszę się zainteresować co stało się z tą, w której moja Babcia robiła kaputę kiszoną! Takie dodatki w ogrodzie strasznie mi się podobają
Miłka jaki piękny okaz na pierwszym zdjęciu.Czy on jest prawdziwy
Moja klawiatura nie pisze ł i muszę kombinować ,żeby napisać.Niestety nic nie da się zrobić.
Fotki piękne , jeszcze kolorowe czyli lato nie odeszło .
grazka24 - w podforum Róże są katalogi z opisami różnych róż - robiliśmy je już dawno temu i cały czas są dopisywane nowe odmiany.
Miłka - może masz Edena - to pierwsze kwiaty i mogą one wyglądać różnie, pisałaś do szkółki?
Miłeczko, a, te motylki to przyklejone, ptaszek na słoneczniku to też chyba jakiś fotomontaż
Jesteś mistrzynią w zdjęciach.
Wiesz co, jak zrobisz rabatkom obrzeże z cegły, to będziesz miała mniej pielenia.
Ja tak mam
"Grażka! Nawet nie wiesz jak ucieszyłam się na widok tego tygrzyka!"
Miłka nie dziwie Ci się .Toż to samo szczęście.Ja pierwszy raz widzę takiego kolorowego pająka.
A te motylki na rozchodniku.Cudeńka.W ogóle przyroda to tyle piękna ma w sobie,że w mieście człowiek tego nie widzi.Te barwy kwiatów i motyli są tak wspaniale dobrane, że tylko podziwiać .