Ogródek Gosi cz. 6
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 6
Spokojnie-natura sobie poradzi,a jak stracimy roślinki jakieś to będzie miejsce na nowości.
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A u mnie od 7 do 9 tak sypało że świata nie było widać
ale teraz +6 i słonko 

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Gosiu! Wiosna ...róże...wiosna...Wszyscy liczą dni...
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
W tzw. mieście dziś mieliśmy +5, praktycznie nie ma śniegu, ale u mnie jeszcze leży, widać na trawie się dłużej trzyma. Do wiosny jednak coraz bliżej! 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Oj, Gosia, masz Ty dużo szczęścia!
Przynajmniej na razie tak to wygląda! 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Pisałam i mi wsiąkło. Zatem bedzie krótko.
Marzenko, nie można brać na poważnie długoterminowe pogody. W zeszłym tygodniu na przyszły tydzień zapowiadali mrozy. Teraz raptem wiosna, ale że ja optymistka jestem, zatem trzymam się tej wersji
Ewo, 1 stopień różnicy nie czyni
Jakoś nie zauważyłam większego ubytku śniegu. Tylko na drogach. U mnie nadal go pelno. Twoja działeczka osłonięta, więc na pewno trzeba jeszcze trochę dłużej poczekać na pojawienie się trawniczka. Ale nadejdzie ten dzień
Adrianno, na razie u mnie spokój. Śniegu za bardzo nie ubyło. Zreszta u mnie piaski więc drenaż odpowiedni. Nigdy nie miałam problemu z zalewami, raczej wręcz odwrotnie.
Marzenko, natura zawsze znajdzie jakies wyjście, tylko nie zawsze nam się to podoba.
Tosiu, Maju, ja już dawno o tej porze nie spałam. Niestety praca
U nas wcale tak ładnie nie było. Nawet mielismy sniezycę. I to porządna, ale że to plus więc po chwili śladu nie było.
Agnieszko, to tak jak u mnie, ale u mnie między 11, a 13. Śnieżyca zatem przywędrowała od Ciebie
Iza, fajnie, że masz tak doskonały nastrój. To bardzo budujące
Agatko, u nas zimniej. Śnieg nie tylko u mnie, ale i w mieście. Co prawda tam to już całkiem nieciekawie wygląda, bo brudno wszędzie, ale mimo wszystko zielonego, znaczy trawy nie widac.
Martuś, uff
Mam nadzieję, że tak zostanie
Inaczej będe bała się przyjechać do Sulejowa

Marzenko, nie można brać na poważnie długoterminowe pogody. W zeszłym tygodniu na przyszły tydzień zapowiadali mrozy. Teraz raptem wiosna, ale że ja optymistka jestem, zatem trzymam się tej wersji

Ewo, 1 stopień różnicy nie czyni

Jakoś nie zauważyłam większego ubytku śniegu. Tylko na drogach. U mnie nadal go pelno. Twoja działeczka osłonięta, więc na pewno trzeba jeszcze trochę dłużej poczekać na pojawienie się trawniczka. Ale nadejdzie ten dzień

Adrianno, na razie u mnie spokój. Śniegu za bardzo nie ubyło. Zreszta u mnie piaski więc drenaż odpowiedni. Nigdy nie miałam problemu z zalewami, raczej wręcz odwrotnie.
Marzenko, natura zawsze znajdzie jakies wyjście, tylko nie zawsze nam się to podoba.
Tosiu, Maju, ja już dawno o tej porze nie spałam. Niestety praca

U nas wcale tak ładnie nie było. Nawet mielismy sniezycę. I to porządna, ale że to plus więc po chwili śladu nie było.
Agnieszko, to tak jak u mnie, ale u mnie między 11, a 13. Śnieżyca zatem przywędrowała od Ciebie

Iza, fajnie, że masz tak doskonały nastrój. To bardzo budujące

Agatko, u nas zimniej. Śnieg nie tylko u mnie, ale i w mieście. Co prawda tam to już całkiem nieciekawie wygląda, bo brudno wszędzie, ale mimo wszystko zielonego, znaczy trawy nie widac.
Martuś, uff

Inaczej będe bała się przyjechać do Sulejowa

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękne liliowce Gosiu,ja zamówiłam u Podstolca Marka kilka odmian.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
U mnie też dzisiaj śnieżyca była
Potem pojawiło się słońce i zrobiło się wiosennie, ale śniegu przybyło. Teraz mrozi. Do wiosny trzeba jeszcze poczekać.

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Małgosiu, uwielbiam liliowce i lilie.
U Marka zamówiłam inne bylinki min krwawnika, anemona, tawułkę i piwonię, chociaz nie miałam zamiaru, bo u mnie cos słabo kwitną.
Ewo, jeszcze tylko jutro ma przymrozić. Potem juz wiosna.
U Marka zamówiłam inne bylinki min krwawnika, anemona, tawułkę i piwonię, chociaz nie miałam zamiaru, bo u mnie cos słabo kwitną.
Ewo, jeszcze tylko jutro ma przymrozić. Potem juz wiosna.
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Gosiu, zamówiłaś tylko trzy róże, a ja sprawię sobie aż trzy róże
Czasem śmiech mnie bierze, jak usiłuję wcisnąć coś do mojego maleńkiego ogródka.
U nas było już 13 stopni i ładne słońce, teraz temperatury na plusie, ale co z tego, kiedy na początku marca zapowiadają jeszcze -7. Znowu rośliny zaczną rosnąć i dostaną po pąkach.

Czasem śmiech mnie bierze, jak usiłuję wcisnąć coś do mojego maleńkiego ogródka.
U nas było już 13 stopni i ładne słońce, teraz temperatury na plusie, ale co z tego, kiedy na początku marca zapowiadają jeszcze -7. Znowu rośliny zaczną rosnąć i dostaną po pąkach.
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też zamówiłam 3 róże
do donic. Muszę odszukać tego Pana Marka bo czytam u Ciebie że ma fajne roślinki. Lilie piękne, chociaż ja u siebie nie mam jeszcze żadnej 

- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
podsłuchałem takie plany - moja podpowiedź bierz to i toMargo2 pisze:...buczka zamiast juki? Powiem szczerze, że coraz mniej ją lubię. Nie kwitnie. Zastanawiałam się raczej nad piwonią drzewiastą w tym miejscu. ..