U mnie stokrotki wysiewają się wszędzie jak chwasty ,;bardzo ładnie wygląda usłany nimi trawnik, ale muszę się ich strasznie dużo nawyrywać z niechcianych miejsc
Renatko po całym tygodniu ciężkiej pracy naprawdę zasługujemy na odpoczynek. Jutro z pełna energią znowu ruszymy do ogrodu.
Przeczytałam dyskusję o tulipankach botanicznych i teraz dało mi to do myślenia, moje też po kilku latach znikają jest ich coraz mniej, a powinno przybywać.
Renatko pięknie u ciebie kolorowo Dalie posadzę dopiero w środę wcześniej się nie wyrobię dużo wokół pracy po pracy i małe dzieci .Czy tez nie możesz się wyrobić?
Znam Twój wątek doniczkowy, a w ogrodzie jeszcze nie byłam, więc dziś nadrobiłam tę wstydliwą zaległość Masz pięknie zlokalizowaną działkę, fakt, że taka lokalizacja ma swoje wady i zalety, ale niewątpliwie jest bardziej urokliwa od płaskiej. Fantastycznie wszystko u Ciebie kwitnie, widzę też trzmielinę pnącą - jestem ciekawa, jaki ma średni roczny przyrost? Czy obok to kwitnące drzewo owocowe to jabłoń czy coś innego? Pozdrawiam!
reniusia20 W zeszłym roku nie kwitła i postanowiłam ją mocno przyciąć, chyba tego potrzebowała bo ładnie zakwitła agnieszka_ dziękuję Mandragora Dzięki za odwiedziny co roku przycinam trzmielina i nie zaobserwowałam jaki ma przyrost,ale wydaje mi się że szybko rośnie
To kwiaty ze śliwy ,cudownie kwitną anastazja B
U mnie słoneczko świeci od rana wybieram sie dokończyć sanie jarzyn,po południu posadzę pomidory w tunelu