Zmęczony Anton
Majka 411 - róże 2011/2012 cz.3
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2011 cz.3
Zmęczony Anton
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To ja będę czekać
Nie wyrzucam nawet chudej Rumby-zostanie, póki nie padnie samoistnie. Jedna już zginęła. Jakoś nigdy nie miałam do niej serca.
- majka411

- ewamaj66

Same odchodzą, może dostrzegają brak szczerego uczucia
Myślę, że swój udział miał winobluszcz przy pergoli. Grube korzeniska wyciągałam aż z trawnika
W ogóle róże słabiej rosły nie tylko przez zacienienie, jak wcześniej myślałam. Winobluszcz im wszystko wyjadał 
- majka411

- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ten Cesar niesamowicie mnie uwodzi

-
X_Ro-a
Maju! jak zdążyłaś już zauważyć, przygotowuję się do powiększenia swojej mini kolekcji róż. Od jakiegoś czasu buszuję po różanych wątkach ,robię zapisy to znów skreślam i raz sporą listę a za chwilę już prawie wszystko powykreślane.
Jako osoba dosyć praktyczna, wpadłam na pewien pomysł,aby poprosić każdą autorkę różanego wątku o podanie nazwy 1 róży która powinna znaleźć się w ogródku takiego dyletanta jak ja .Liczę, że tym sposobem wreszcie powstanie lista, wiosennych zakupów.
Jako osoba dosyć praktyczna, wpadłam na pewien pomysł,aby poprosić każdą autorkę różanego wątku o podanie nazwy 1 róży która powinna znaleźć się w ogródku takiego dyletanta jak ja .Liczę, że tym sposobem wreszcie powstanie lista, wiosennych zakupów.
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mnie teżvertigo pisze:Ten Cesar niesamowicie mnie uwodzi![]()
Nie powinnam na niego patrzeć....nie powinnam chyba bywać tutaj
Pozdrawiam
- Rozanka

- Od: 9 lut 2009, o 13:19
Wolę już nic nie mówić o uwodzeniu.

- ewamaj66

Clair to śliczny bladawiec. Kolor w zasadzie nie ma wielkiego znaczenia-podoba mi się idea bladości 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Czy to Cesar czy Clair obie kuszą a właściwie to Majka kusi tymi cudnymi różycami. Ale ma rację, przy takich widokach łatwiej się zrelaksować po takiej harówce przedświątecznej.
Majuś pokazuj dalej.

Majuś pokazuj dalej.
- majka411

vertigo pisze:Ten Cesar niesamowicie mnie uwodzi
Maju! jak zdążyłaś już zauważyć, przygotowuję się do powiększenia swojej mini kolekcji róż. Od jakiegoś czasu buszuję po różanych wątkach ,robię zapisy to znów skreślam i raz sporą listę a za chwilę już prawie wszystko powykreślane.
Ja byłam przezorna i w Twoim wątku zareagowałam szybciej niż Ty Romeczko napisałaś u mnie.
Mnie też
Nie powinnam na niego patrzeć....nie powinnam chyba bywać tutaj
Wolę już nic nie mówić o uwodzeniu.
Ewa, hihihi..hi kto, kogo uwodzi
Clair to śliczny bladawiec. Kolor w zasadzie nie ma wielkiego znaczenia-podoba mi się idea bladości
Clair ma kolorek różowy tylko rozbielony, a jak przekwita to prawie biały.
Czy to Cesar czy Clair obie kuszą a właściwie to Majka kusi tymi cudnymi różycami. Ale ma rację, przy takich widokach łatwiej się zrelaksować po takiej harówce przedświątecznej.
Majuś pokazuj dalej.
Witam Was, jak ktoś ma chwilkę, to zapraszam jak zwykle na relaks przy różyczkach.
A Shropshire Lad,

Pirouette,

Agnes Schilinger,

Teasing Georgia,

Colette,

- ewamaj66

Człowiek się rozmarzył...Nie dziwię się Romie, że pyta o pewniaki
Nie każdy może sobie pozwolić na chude Rumby czy inne chorowitki. U mnie mizerne szczegóły znikną w ogólnym bałaganie, ale w mniejszym ogrodzie lepsze zdrowe i piękne odmiany.
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Piruette jest piekna rozyca
ale to juz mowilam.
Ewcia ma racje, nie każdy moze czy chce wchodzic w "ogrodek doswiadczalny" i stawia na pewniaki.
A z drugiej strony, ja tez wole skromniejsza rozyce ktora jest zdrowa i dobrze rosnie, niz najpiekniejszego chorowitka
Ewcia ma racje, nie każdy moze czy chce wchodzic w "ogrodek doswiadczalny" i stawia na pewniaki.
A z drugiej strony, ja tez wole skromniejsza rozyce ktora jest zdrowa i dobrze rosnie, niz najpiekniejszego chorowitka
-
X_Ro-a
Maju! to nie jest tak do końca, że wsadzę to co mi ktoś podpowie ale jeśli otrzymam wskazówki to mogę poczytać sobie o danej róży i wtedy zdecyduję czy sadzę czy nie, to po pierwsze primoRomeczko dobrze, że jesteś osoba praktyczną , ale ja mam jedno zasadnicze pytanie, czy Ty chcesz mieć piękną rabatę różaną z której będziesz dumna, czy rabatę na którą wsadzisz róże, które podobają się innym.
Ja byłam przezorna i w Twoim wątku zareagowałam szybciej niż Ty Romeczko napisałaś u mnie. Nie czytasz swoich wąteczków
Teraz zależy mi na tym aby to co wsadzę zobaczyć jeszcze w pełnym rozkwicie i cieszyć przez kilka lat.
Już biegnę do mojego wątku, może coś przeoczyłam, staram się czytać na bieżąco.