Zmęczony Anton

Mnie teżvertigo pisze:Ten Cesar niesamowicie mnie uwodzi![]()
vertigo pisze:Ten Cesar niesamowicie mnie uwodzi
Maju! jak zdążyłaś już zauważyć, przygotowuję się do powiększenia swojej mini kolekcji róż. Od jakiegoś czasu buszuję po różanych wątkach ,robię zapisy to znów skreślam i raz sporą listę a za chwilę już prawie wszystko powykreślane.
Jako osoba dosyć praktyczna, wpadłam na pewien pomysł,aby poprosić każdą autorkę różanego wątku o podanie nazwy 1 róży która powinna znaleźć się w ogródku takiego dyletanta jak ja .Liczę, że tym sposobem wreszcie powstanie lista, wiosennych zakupów.
Mnie też
Nie powinnam na niego patrzeć....nie powinnam chyba bywać tutaj
Wolę już nic nie mówić o uwodzeniu.
Clair to śliczny bladawiec. Kolor w zasadzie nie ma wielkiego znaczenia-podoba mi się idea bladości
Czy to Cesar czy Clair obie kuszą a właściwie to Majka kusi tymi cudnymi różycami. Ale ma rację, przy takich widokach łatwiej się zrelaksować po takiej harówce przedświątecznej.
Majuś pokazuj dalej.
Maju! to nie jest tak do końca, że wsadzę to co mi ktoś podpowie ale jeśli otrzymam wskazówki to mogę poczytać sobie o danej róży i wtedy zdecyduję czy sadzę czy nie, to po pierwsze primoRomeczko dobrze, że jesteś osoba praktyczną , ale ja mam jedno zasadnicze pytanie, czy Ty chcesz mieć piękną rabatę różaną z której będziesz dumna, czy rabatę na którą wsadzisz róże, które podobają się innym.
Ja byłam przezorna i w Twoim wątku zareagowałam szybciej niż Ty Romeczko napisałaś u mnie. Nie czytasz swoich wąteczków