Majka 411 - róże 2011 cz.2

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Majka 411 - róże 2011 cz.2

Post »

Maja, odrazu tak z grubej rury "co lubisz" :twisted: sorry ale nie moglam sie opanowac :;230
Jak juz o wylatywaniu z ogrodow, to u mnie tfu-tfu jedynymi rozycami jakie moga na razie wyleciec tz w przyszlym sezonie, to sa Isaac-zki. Caly sezon walczylam z maczniakiem na nich - okropniascie je uwielbiam ale jak dadza mi taki koncert tez w przyszlym sezonie, to nerwa mi rusza a to juz moze byc nie za ciekawie.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Daleko mi do świadomego wyboru róż-kocham wszystkie :;230 Nawet jeśli nie spełniają oczekiwań, przesadzam w inne miejsce i liczę na to, że się poprawią. Wyprowadziłam tylko jedną z trzech Flammentanz, bo zajmowała za dużo miejsca nie tam, gdzie trzeba. Już rośnie w parku :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p
Od: 2 maja 2011, o 18:09

Post »

No tak ogólnie to mam trochę roślin,są jeszcze małe,bo ogród robie tak ze dwa lata dopiero i raczej nie ma się czym chwalić na razie,mam dwię magnolie a jedna z nich kobus wcale nie chce rosnąc :twisted: ,lubię iglaki i też parę ich mam,mam dwa klony czerwone-nie znam nazwy-je po prostu kocham ;:167 ,no i mam kilka róż,parę bez nazwy,kupione gdzieś na targach,jak się naucze dodawać zdjęcia to poproszę o identyfikację i kilka kupionych świadomie dzięki temu forum,właśnie zmieniłam jedno zamówienie i będę miała bremer stadtmusikanten,którą zobaczyłam tutaj ;:167 zamiast gefylt.Ogólnie czekam na róże czerwone,bo chcę z nich zrobić kompozycję.Mam nadzieję,że moge powiedzieć co to za róże-grand castle,heidelberg,piano,l.d.braithwaite,uncle walter,red leonardo...,mam nadzieję,że dobrze wybrałam :roll: i bardzo mi miło,że trafiłam do takiego fajnego ogrodu,chociaż jestem pewna,że inne są również wspaniałe,na razie to moje początki na tym forum i muszę się zaaklimatyzować,żeby móc śmielej iść dalej :)
Moje watki, do których zapraszam
Róże Ewy - zochy i Ogród-Raj zochy-Ewy
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

sorry ale nie moglam sie opanowac
Jule :D no przecież jesteśmy dorosłe , no.... chyba... tak. Lubię wiedzieć coś jak z kimś piszę :;230 , nie śmiej sie ze mnie ;:180
Wywalaj te Isaac-zki jak Ci zalazły za pazurki. Bedzie miejsce na nowe. Hihi, hi :;230
Ewa-Zocha się nie obraziła bo napisała do mnie. ;:108

Ewciu - ewamaj66 :D jak to nieświadomy wybór, a królową kto świadomie kupował. Jak masz d.......ży ogród to możesz sobie przesadzać, a ja daję sąsiadom i oni wsadzają, a ja tylko patrzę. Hihihi...hi , no i co powiesz. :tan :tan Różyczki i ja kocham ;:108

Ewciu - Zocha :D , dwa lata ogród to faktycznie jeszcze młody ale masz już sporo roślinek.
W jakim rejonie kraju masz ogród bo piszesz, że magnolia Ci nie chce rosnąć. Może jej za zimno. Kloniki czerwone moje marzenie ale mi wymarzają. Jak duży ten ogród , przy domu czy jest to działeczka?
Różyczki czerwone jak czytam nazwy to bardzo ładne. Tylko Grand Castle to chyba Poulsenka, ona mi chorowała, już nie mam.
Nie znaczy , że u Ciebie będzie tak samo. Zadbaj o nią wiosną, żeby była zdrowa.
Bremer Stadtmusikanten super różyczka, będziesz zadowolona.
Jak znajdziesz czas to pozwiedzaj inne ogrody tu naprawdę są piękne i każdy z nas pisze i pyta nie krepuje się.
Możesz śmiało pisać, my tylko lubimy żarty. :;230 jak taki brzuszek to sobie pleciemy w żartach co chcemy.
Jak się podłącza zdjęcia jest taki wątek dla początkujących, próbuj, albo pytaj. ;:108
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p

Post »

Nie ma się o co obrażać :wink: szkoda na to życia.Ja tutaj niekiedy normalnie płakałam ze śmiechu ,moje dzieci aż pukały się w czoło,aleco miałam zrobić ;:224
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu - Zocha
śmiech to zdrowie, a jak nam się nudzi to tylko szukamy temaciku ..... :;230
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p

Post »

To ja wam coś powiem-koleżanka była na imprezce,chciała coś pośpiewać do butelki od winka(była trzeźwa jeszcze)w przypływie weny nie spostrzegła,że butelka jast otwarta przechyliła ją do góry i.......no i już było po imprezce :;230
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to dla niej po imprezie ale inni to mieli radochę :;230
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p

Post »

mieli mieli,chciałabym ją widzieć wtedy :lol: ,chciałam jeszcze zapytać,czy dobre róże wybrałam na czerwoną kompozycję :roll:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Różyczki czerwone jak czytam nazwy to bardzo ładne
Bardzo ładne, a wcześniej tez już napisałam, że ładne.
Nie napisałaś w jakim rejonie kraju masz ogród i jak duży?
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09

Post »

Majeczko, Drogie Panie, pozwólcie, że się przedstawię - jestem Kasia ;:7 (prawie, jak Kania :wink: ).
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p

Post »

Nie doczytałam Twojej odpowiedzi :oops: ,mieszkam koło chojnic na pomorzu,czy kaszubach,jakoś tak,ogród mam dosyć duży,roślin mam troche więcej,wszystkich nie wymieniłam a jednego klona to mi tej zimy sarny czy zające tak obgryzły,że myślałam,że będzie z nim koniec,ale nie-żył a jak przyrósł,cięcie mu się przydało :shock:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu, :D to daleko bardzo, a ja myślałam, że może gdzieś na Mazowszu. Masz na pewno piękny ogród, koniecznie pomyśl o swoim wątku, To będzie dla Ciebie miejsce do pokazywania pięknej przyrody i różyczek.
Sarenki podchodzą tak blisko, to musi być widok je zobaczyć.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kania pisze:Majeczko, Drogie Panie, pozwólcie, że się przedstawię - jestem Kasia ;:7 (prawie, jak Kania :wink: ).
No to mamy Kasię, nareście pyszny grzybku hihihi...hi :;230
Miło nam, wybieram się do Twojego wątku jak sójka za morze. Wybiorę się na pewno. Nie gniewasz się ;:180
Muszę się przyznać, że z 2009 roku to już znam. ;:180
Awatar użytkownika
zocha
100p
100p

Post »

Tak,siedzimy sobie kiedyś a tu psy gonią sarnę,prawie do oczka wpadła,to był szok :shock: mieszkam na wsi,więc zwierzęta i ptaki różne można zobaczyć,dobrze,że dziki chociaż nie buszują,to by było ;:14 A powiem Ci,że od jednej pani z wa-wy kupiłam w tym roku liliowce,miała ogłoszenie na necie,nr tel.mam jakby co :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”