Mój żółtek wzbudził zainteresowanie ale niestety nie znam nazwy , to prezent od mojej przyjaciółki a ona nie zainteresowała się nazwą przy zakupach. Myślę ,

że to jakiś asterek będzie.
Janku - miło Ciebie gościć

,tym bardziej,że chłopaki oficjalnie omijają

mój wątek szerokim łukiem...Co do "wypełniaczy"to u mnie one mają znaczące miejsce i wcale ich nie lekceważę tylko ja nie mam tzw." skalniaka "i nie mogę drobnych roślinek eksponować ekstra . Dlatego "wciskam" je pomiędzy inne rośliny...i wypełniam nimi puste miejsca.Dlaczego uważasz że Ciebie nie lubią róże ? Mojego M nie lubią i nie może koło nich się kręcić bo go łapią za fraki...
Jagódko- dziękuję,

że wpadłaś i cieszę się,że Ci się podoba u mnie...róże mam nie wyszukane , takie zwyczajne na miarę ROD ale dla mnie wystarczą i cieszą

chociaż wróciłam do ich uprawy dopiero od 2 lat...Tym bardziej miło jak ktoś zauważa również ich urodę
Irenko 
miła jesteś , dzięki za dobre słowo !

kilka zdjęć róż w porannej rosie jeszcze mam i jeszcze pokażę...ciesze się,że znalazły Twoje uznanie !
Jeszcze
Ewka zdążyła , witam serdecznie !

Lato do mnie przyszło jak najbardziej! w pełnej krasie , czekam na ochłodzenie uffff...jak gorąco .Moje miasto jest najcieplejszym zakątkiem w kraju ! Na szczęście jak dotychczas omijają nas nawałnice po południu zanosiło się na burzę ale trochę powiało i przeszło bokiem...ale temperatura się obniżyła i wieczór jest przyjemny .
Bardzo dziękuję
Wam za odwiedziny i zapraszam na jutrzejszy CD...