Moniś....naprawdę lilijka postarała się w tym roku....łodyga jest gruba na 2 palce

Aguś lilie, które rosną już jakiś czas w moim ogródku są w tym roku wyjątkowo dorodne.....gorzej z sadzonymi wiosną....z nimi bywa różnie.....są i takie z jednym kwitem tylko...na szczęscie jedna odmiana, pozostałe trochę lepiej

Tajeczko mam nadzieję, ze reszcie chmury sie rozwieją....na szczęście dziś jeszcze nie padało...ale niebo wciąż zasnute i szare...
Gosiu ta lilijka jest z roku na rok piękniejsza.....każde kwitnienie to więcej pąków....ale coś się nie rozmnaża....mam tę odmianę posadzoną w kilku miejscach....jakoś tak po jednej

Małgosiu faktycznie ta kremowo-czarna pięknie i bardzo oryginalnie pokolorowana, ale ma drobne kwiatuszki na długich łodyżkach....jest taka delikatna.
Martuś fajnie, ze odnalazłaś która to

Irenko u mnie w tym roku lilijki ładnie kwitną, mam nadzieję, ze zawsze tak będzie

Andrzejku gdzie mojej do takiego rekordu

Witaj Jacławie w moim ogródku, miło mi bardzo, że przypadły Ci do gustu moje lilijki

Liliowce bardzo biedne przez te deszcze, kwiaty zaślimaczone nie do końca otwarte....

Dzwoneczki wciąż śliczne i bardzo żywotne....naprawdę długo już kwitną...