Pod gruszą...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod gruszą...

Post »

Janneke pisze:I co ryczą ze śmiechu, to teraz taki nowy dizajn, hmm, nawet nie wiem, czy tak nie zostawić.. :?:

:;230
Bardzo ładnie, jak w bani ;) Tu piszę serio ;:108 Jakby to jakoś fajnie zaimpregnować :D
Sedesik jak w tej ubikacji bardzo pasuje ;)
Obrazek
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Lusia 57
1000p
1000p
Od: 8 sty 2011, o 13:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zostaw, zostaw ma być swojsko, wszędzie. A krzaczki, które karczujesz to pewnie tarnina. Fantastyczna roślina na zasieki i niechcianych gości.
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Toż to przecież bardzo pożądana łazienka z bali ;:138 Ta to ma szczęście, takie ściany mieć i jeszcze się zastanawia :D
Pozdrawiam, Emka
Ogród
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

Nie przejmuj się,ładniutka :uszy ,Pokazałabym ci jak nasz królewski wychodek na działce wygląda ale nigdy mu zdjęcia nie robiliśmy bo taki wstyd... :oops: Straszny drewniany z dziurą to jeszcze nic jest tak stary że dach juz mu się zapada na najgordzej wiosce w polu ładniejsze mają.Jedyną jego zaletą jest to ze jest duży.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Janneke wpadłam z kawką :wit
Cudna ta Twoja łazienka, zaimpregnuj i zostaw tak ;:108 Niech będzie taka rustykalna !
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Francesco, Agatko, w rzeczywistości bale są nieciekawe i jak się skupić, to widać szpary na wylot, więc chyba jednak ich nie zostawimy. Technicznie i finansowo byłoby drożej, niż położyć płytki, które zresztą już kupiliśmy i okno małe chcemy wstawić, bo na razie to celę przypomina....

Lusiu, swojsko to jest, za stodołą stoi sławojka, którą zostawimy, będzie składzik na narzędzia :)
A ta pierońska tarnina to już mi się po nocach śni, co za paskudztwo, choć fakt, cień przynajmniej daje :)

Jowcia, nasza "łazienka" to na razie oprócz rury z wodą nic nie ma, nawet dziury .... :;230
JOWA
500p
500p

Post »

:;230 nasz kibelek"królewski wychodek" to ma i dziurkę i wiaderko nawet. :;230
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

No fakt, lepiej w takim razie kafelki. I o utrzymanie czystości będzie wtedy łatwiej.
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Janneke pisze: i jak się skupić, to widać szpary na wylot,
No to własnie lepiej będzie się skupiać :;230 :;230
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
Lusia 57
1000p
1000p
Od: 8 sty 2011, o 13:42

Post »

Joasiu, jak znajdę czas to wstawię zdjęcia z wyprawy do lasu i do ogrodu Wentów w Kościerzynie. Robiłam je z myślą o zadarnianiu ziemi pod krzewami i drzewami. W lesie i u Wentów rosną te same roślinki. A teraz muszę zmykać bo moja Mania jedzie w Góry Stołowe a ja na swoją wieś. Na pięć dni. Muszę co nieco pozałatwiać, zostawić pełną lodówkę ( aby mój mąż miał co jeść po ciężkiej pracy) i w drogę na łono natury.
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Wpadłam z poranną kawką..
Szkoda , że tylko dwa zdjęcia udało ci się zrobić..Ale następnym razem pewnie będzie więcej. Ty będziesz pamiętała o akumulatorkach.

No a łazienka taka w prostym stylu.. :wink: Sielska jak pisały poprzedniczki.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

co tych krzaczków to przy tych niższych powbijaj paliki to będzie je widać z daleka bo ci mężczyźni to ślepe krety, u mnie kilka lat z rzędu wykaszali forsycję i biedna nie mogła urosnąć. Jak zaczęłam stosować paliki to teraz widzą z daleka, zresztą przez palik kosiarką nie da rady więc musi ominąć. :;230
Rabatka w koło domu to bardzo fajny pomysł a wysokie malwy na tle ciemnych ścian będą wyglądać wspaniale. :shock:
Do końca remontu daleko ale widać postępy i to cieszy nie tylko duszę ale i oczy bo ślicznie wyglądają te nowiutkie okna.
Krzaczowisko masz fajne a jak podrosną krzaczki to dopiero będzie widok. ;:138
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oprócz zasieków wokół roślinek... facetom trzeba przypominac 3xdziennie , najlepiej codziennie, że "tam coś rośnie, uważaj..." :;230 Mój ostatnio ściął zawilce... a sekunde po tym mówi -
- tu chyba rosły jakieś kwaitki , co ?
- zawilce - mówię ,
- aha, ale całe zielone to było...
- no co ty mówisz, naprawdę ? widocznie kwiatki w końcu przekwitły...
reszta rozmowy nie nadaje się do powtórzenia. :;230

Kobieto - grzeszysz -jak możesz mówic coś takiego... "ziemia z pieczarkarni to chyba żadna rewelacja" ... toż każdy zielonomaniak nieba by przychylił za taką popieczarkową ziemię... :shock:

Trawnik przy domu anektuj na rabatkę, jak najbardziej, i zyczę , żeby te wasze ukochane malwy nie zostały uwielbione przez rdzę :evil: - co u mnie się stało i spowodowało ... brak malw w moim ogródku... bo róż i wierzby Iwy z rdzą od malw już nie mogłam "strawić" ;:224
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Ave pisze:Mój ostatnio ściął zawilce... a sekunde po tym mówi -
- tu chyba rosły jakieś kwaitki , co ?
- zawilce - mówię ,
- aha, ale całe zielone to było...
- no co ty mówisz, naprawdę ? widocznie kwiatki w końcu przekwitły...
reszta rozmowy nie nadaje się do powtórzenia. :;230
Oj, to miód na moje serce, bo myślałam, że tylko Mój eM taki jakiś niereformowalny :)

Ave ;:167 , naprawdę ta ziemia taka dobra? Jejku, widzisz jaki ja ignorant jestem? To my możemy jej mieć mnóstwo, bo tylko taka u nas do kupienia w okolicy... A jak myslisz, na hostowisko się nadaje, albo właśnie na rabatę przed dom, bo chciałam trochę wzbogacić tą glinę, nim zacznę nasadzać.... :roll:
JOWA
500p
500p

Post »

Mój jak raz ściął trawę ozdobną która niestety nie przezyła,to od tego czasu pierw robi obchód i patrzy czy cos czasami nie wyrosło(przesiewaja się kwiatki od sasiadki)to mnie woła zeby wykopać bo będzie kosił.
Nasz mały raj na ziemi.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”