Też sprawdzałam i niektórym dwa razy obcinałam zgniliznę, więc umoczyłam końcówkę w węglu drzewnym i do ziemi. Zobaczymy, co będzieDoti pisze:Ale się dobrze zaczynaJa też martwię się 0 moje listeczki fiołasków,ciągle je sprawdzam jak się czują

Też sprawdzałam i niektórym dwa razy obcinałam zgniliznę, więc umoczyłam końcówkę w węglu drzewnym i do ziemi. Zobaczymy, co będzieDoti pisze:Ale się dobrze zaczynaJa też martwię się 0 moje listeczki fiołasków,ciągle je sprawdzam jak się czują
Witaj Damianiedaka pisze:Witaj Iwono![]()
Ładna sesyjka zdjęciowa-też mam taką marante,one wyjątkowo szybko rosną,echinopsis ładnie się rozwija i oby tak dalej![]()
Kasiu, róże były sadzone na jesieni i powinny teraz wyższe być, ale nie były okryte na zimęKasia86 pisze:Jakie piękne różeA ta jedna to prawie idealnie symetryczna
Ja normalnie nie mogę takich rzeczy oglądać - zaraz zacznę jakiejś działki szukać
Dziś była brzydka pogoda, więc kolorowałam wątek ;)zeberka4 pisze:Ale tutaj kolorowo!
Dziękuję Milenkomilkicja pisze:Super sesja, piękne kwiaty,
Adamie, u nas właściwie ogrodu nie ma. Mamy duże podwórko przedzielone na dwie części. Na jednej jest dom i duża altana opleciona winogronem plus huśtawka zaprojektowana i wykonana przez tatęAdam S. pisze:IwonkoNie tylko masz piękne roslinki w domu , ale również w ogrodzie .
Bardzo kolorowo jest w nim , sama opiekujesz się ogrodem , czy ktoś Ci pomaga