Fajnie że chce się Wam do mnie zaglądac,bo mnie przez tą pogodę to nic się nie chce

Ciągle leje,zimno i ten przeszywający wiatr...brrrrr.Tyle pracy w ogrodzie,liści do grabienia...ale co w taką pogodę można zrobic

Może ktoś ma inną pogodę...słoneczko,to niech się ze mną podzieli bo mi go bardzo brakuje
Celinko "te zwisy" nie pamiętam jak się nazywają,ale ja byłam pewna że wysiewam coś zupełnie innego,a wyrosły mi takie ponad dwu metrowe stwory.Wcześniej po tych wichurach wszystkie leżały,bo mają płytki system korzeniowy,miałam ich wyrzucic ale mi było szkoda bo te zwisy są naprawdę ładne,powbijałam im więc paliki,popodnosiłam,przywiązałam i stoją do tej pory

Też ich pamiętam z dzieciństwa zawsze sąsiadka miała....tylko trochę mniejsze okazy
Romku miło mi Cię gościc u mnie

W moim ogrodzie jest jeszcze tyle do zrobienia...a tępo mogło by byc szybsze,bo już bym chciała widziec efekty tego co mam zaplanowane do wykonania,ale na to będę jeszcze musiała poczekac...
Stasiu jesteś kochana
Lusy a moje gazanie mnie zaskoczyły,niektóre rosną prawie w piasku ale są niemniej piękne od tych które rosły w lepszej ziemi.Mam je pierwszy rok...i tak sobie myślę że może by je spróbowac przeprowadzic pod folię,jakoś okryc to może by przezimowały,bo innych możliwości nie mam.W pomieszczeniach będą zimowac inne roślinki(mam ich dośc sporo) więc na gazanie to raczej już tam miejsca nie znajdę
Dzidziu a u nas taka pogoda teraz codziennie...brrrrrr ani mi się nie chce na zewnątrz wychodzic

A ta gazania jest naprawdę śliczniutka
Beatko ja wiem,wiem i rozumię...ale wpadaj zawsze jak znajdziesz chwilkę i będziesz miała ochotę,chociażby tylko na szybką kawkę
Jacku dziękuję

A te dzwonki to są niestrudzone,mam ich 2 kępki i jedną białych na skalniaku,dodają mu koloru swym bezustannym kwitnieniem,chociaż takie zwykłe,puste,ale i tak piękne
Majka w końcu jesteś...dziękuję Ci z pochwały

wpadaj częściej
Jolu a moje jeszcze dośc ładnie kwitną...znaczy kwitły parę dni temu,bo teraz przez te deszcze to same flaki wszędzie wiszą,tylko rozchodnikom deszcz nie szkodzi i ciągle pięknie się prezentują,rozweselając swymi kolorami już dośc ponuro wyglądający ogród
Życzę wszystkim miłego dnia i dobrego humoru...mimo tej brzydkiej pogody