Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

FRAGOLA pisze: Beatko witaj :wit gdzie jesteś jak Cię nie ma... :?: coś rzadko bywasz u mnie ostatnio i nawet u siebie też :?
Grażynko :oops: zaległości nadrabiam w weekendy, teraz kiedy zaczęła się szkoła i mnie skończył urlop nie daję rady częściej , zaglądam do Was ale na pisanie nie zawsze czasu starcza :oops: Ale teraz kiedy wieczory dłuższe będą to się poprawię ;:196
Słonecznik piękny, akurat na poprawę humoru w ten paskudny deszczowy dzień ;:196
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Grażynko :!: Piękne zbliżenia pokazałaś. Zwłaszcza dzwonki; aż się cieplej robi człowiekowi, bo pomyśli o lecie 8-)
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Graziu ;:196 się rozszalałaś kobieto :;230 wąż opasiony, dorobił się małych, murki i cała reszta.... no pięknie i superowo ;:138 szczęka opada ;:152 :;230 pozdrówka :heja
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Graziu, gazania przecudnej urody, moje niestety już dokonują żywota, ale takiej nie miałam ;:14
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fajnie że chce się Wam do mnie zaglądac,bo mnie przez tą pogodę to nic się nie chce :( Ciągle leje,zimno i ten przeszywający wiatr...brrrrr.Tyle pracy w ogrodzie,liści do grabienia...ale co w taką pogodę można zrobic :? Może ktoś ma inną pogodę...słoneczko,to niech się ze mną podzieli bo mi go bardzo brakuje ;:108
Celinko "te zwisy" nie pamiętam jak się nazywają,ale ja byłam pewna że wysiewam coś zupełnie innego,a wyrosły mi takie ponad dwu metrowe stwory.Wcześniej po tych wichurach wszystkie leżały,bo mają płytki system korzeniowy,miałam ich wyrzucic ale mi było szkoda bo te zwisy są naprawdę ładne,powbijałam im więc paliki,popodnosiłam,przywiązałam i stoją do tej pory :D Też ich pamiętam z dzieciństwa zawsze sąsiadka miała....tylko trochę mniejsze okazy ;:108
Romku miło mi Cię gościc u mnie :tan W moim ogrodzie jest jeszcze tyle do zrobienia...a tępo mogło by byc szybsze,bo już bym chciała widziec efekty tego co mam zaplanowane do wykonania,ale na to będę jeszcze musiała poczekac... :roll:
Stasiu jesteś kochana ;:196
Lusy a moje gazanie mnie zaskoczyły,niektóre rosną prawie w piasku ale są niemniej piękne od tych które rosły w lepszej ziemi.Mam je pierwszy rok...i tak sobie myślę że może by je spróbowac przeprowadzic pod folię,jakoś okryc to może by przezimowały,bo innych możliwości nie mam.W pomieszczeniach będą zimowac inne roślinki(mam ich dośc sporo) więc na gazanie to raczej już tam miejsca nie znajdę :?
Dzidziu a u nas taka pogoda teraz codziennie...brrrrrr ani mi się nie chce na zewnątrz wychodzic :( A ta gazania jest naprawdę śliczniutka :uszy
Beatko ja wiem,wiem i rozumię...ale wpadaj zawsze jak znajdziesz chwilkę i będziesz miała ochotę,chociażby tylko na szybką kawkę :uszy
Jacku dziękuję :uszy A te dzwonki to są niestrudzone,mam ich 2 kępki i jedną białych na skalniaku,dodają mu koloru swym bezustannym kwitnieniem,chociaż takie zwykłe,puste,ale i tak piękne :D
Majka w końcu jesteś...dziękuję Ci z pochwały ;:196 wpadaj częściej
Jolu a moje jeszcze dośc ładnie kwitną...znaczy kwitły parę dni temu,bo teraz przez te deszcze to same flaki wszędzie wiszą,tylko rozchodnikom deszcz nie szkodzi i ciągle pięknie się prezentują,rozweselając swymi kolorami już dośc ponuro wyglądający ogród ;:108
Życzę wszystkim miłego dnia i dobrego humoru...mimo tej brzydkiej pogody
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
x_o-a
Konto usunięte na prośbę.
Od: 30 mar 2010, o 21:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

te "zwisy" - to chyba szarłat - jadalna, bardzo zdrowa roślinka - czytałam w Ogrodach :D
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Jeszcze Grażynko kolorowo u Ciebie u mnie coraz mniej
jest ponuro trzeci dzień pada w domu jak w piwnicy ciemno
trzeba sztucznie przyświecać bo deprecha murowana :;230
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Grażynko jestem ale za kawę juz dzisiaj dziękuję ;:196
Dobrej nocki życzę ;:196
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Jasne, że będę wpadać, bo ja tu lubię bywać :;230 przepiękne kolorki, a ta tawułka taka dostojna ;:224
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Olibabka o dzięki :uszy....tak to chyba jakiś rodzaj szkarłatu,ale niewnikam jaki...bo jest zbyt uciążliwy i więcej już u mnie nie zagości.Po ostatnich deszczach i wiatrach znów leży,mimo że miał podpórki :?
Stasiu może i jest jeszcze trochę koloru w ogrodzie,ale bez słońca to wszystko jakieś takie nijakie...ja też :?
Beatko fajnie że jesteś...zawsze miło jest mi Cię gościc ;:196
Patryku u mnie też już jesień,najbardziej pogoda mnie o tym uświadamia,bo w ogrodzie jeszcze co nieco kwitnie ;:108
Majka wpadaj,wpadaj...będzie weselej... :uszy
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Może jednak coś wstawię...bo na zewnątrz smutno i ponuro...u mnie też...

Moja sfatygowana datura...jednak kwitnie...mimo wszystko :D
Obrazek

kawałek skalniaka
Obrazek

Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Ten 'coś' po prawej na drugim zdj....też mi nie rozwija się więcej tylko taki jakiś....wiesz co to mamy????
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Graziu nie bądź taka skromna ;:196 Datura w dobrym całkiem stanie i pięknie kwitnie :uszy Kolorowo jeszcze u Ciebie :tan
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

O to u Ciebie jeszcze ładne zieloniutka daturka i pięknie kwitnie - moje to już zżółkły ;:108 Rozchodniki też bardzo lubię- nie boją się deszczu i długo kwitną. Ciekawe ile jest ich odmian - ja mam z tych wysokich chyba cztery :?: warto je kolekcjonować.

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Grażynko właśnie nie wiem co to za dziwadło...wyrusł taki cosiek i ani to się nie rozwija,ani nie rozkwita ani nie więdnie po prostu stoi sztywno i nieruchomo...nie wiem może tak ma byc ;:224 :;230
Joluś Pamelko datura tyle razy była stargana przez wiatry,popodżerana przez jakieś mikro gadziny że naprawdę to cud że zakwitła :D a kolorki...jak jeszcze trochę popada to same flaki zostaną...bo już większośc kolorowych kwiatuszków to takie marne sflaczaki :?
Joluś właśnie chyba tylko rozchodnikom deszcze nie przeszkadzają...bo ciągle pięknie wyglądają.A odmian to chyba jest dużo ja mam chyba 6...a ilu jeszcze nie mam :roll: ale bardzo je lubię i jak tylko gdzieś napotykam inne niż u mnie to je zaprzszam do mojego ogródka :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”