Reniu dziękuję za propozycje Anita pewnie ma też takie ciemne bordowe , lepiej się zamawia jak się widzi na zdjęciu Aniu twoje również bardzo ładne zwłaszcza te wielkokwiatowe ... jakoś przemawia do mnie kompozycja borda z białym .
Aniu
Oczywiście, ja również, te mieczyki, które do tej pory pokazywałam mam od Anitki , kilka też od Stasia, bardzo, bardzo Wam dziękuję są po prostu boskie. U mnie to dopiero początek kwitnienia reszta "rozbłyśnie" na dniach.
No to jestem po pierwszej wizycie złodziei kwiatów (mieczyków)w tym roku. ,,Przyjemność'' ta niestety spotyka mnie co roku. Na razie wycięto kilka sztuk i z tym bym się jeszcze pogodził bo i tak jest ich dość dużo. Ale dlaczego od razu wyrywać całe rośliny, które również znalazłem. Zdjęć skutków wizyty, która miała miejsce w nocy z piątku na sobotę nie robiłem bo po co się denerwować. Za to w piątek będąc na działce zrobiłem zdjęcia kwiatków które później zostały ścięte bądź też wyrwane z korzeniami przez ukrywającego się ,,wielbiciela kwiatów".
Buggy