Witajcie To zalegle zdjęcia: Miltonia z coraz większym pędzikiem .Kochani dwa dni temu miałam niesamowicie miła wizytę ,przyjechała do mnie Asia(Joane).Przyjemnie pogawędziłyśmy sobie tylko króciutko,ale mam nadzieję że jeszcze się kiedyś zobaczymy i dlużej posiedzimy ,bo przecież o storczykach można rozmawiać bez końca A to maluszki które dostałam od naszej Kochanej Asi Encyclia Dendr.Berry Oda.Asiu dziękuję
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
Aniu ślicznie Ci kwitną storczyki - MM i eqestris to moi faworyci A pędziki to cudeńka i jak ich dużo. Młodziaczki też piękne , niech szybciutko rosną i zakwitną.
Aniu no nie mogę się napatrzeć a te zdjęcia na który kwiaty są na tle nieba cudne.Już dzisiaj poproszę powtórkę tych zdjęć w pochmurne jesienne dni .Mimo że dzisiaj jest gorąco ,to miło się na nie patrzy i kojarzy z latem . Dendrobium prześliczne też mam takie ale gdzie tam moje do twojego jestem zachwycona oczywiście twoim
Aniu dopiero co piłam u Ciebie kawkę i oglądałam pąki i pędziki a teraz serwujesz takie cudne i obfite kwitnienia. Brawa dla Ciebie za te zdjęcia. Takie słoneczne.
Piękne kwitnienia. Pozytywnie zazdraszczam; szczególnie MM. Gdy nie miałam na niego pieniędzy to w sklepach internetowych było go w bród, gdy już mam wymaganą kwotę to w necie echo... O, ironio...
Dusiu na miltoni to moje kwitnienie Equestris jest w pełni kwitnienia na MM został już tylko jeden kwiatuszek ale myślę że będzie przedłużał pęd
No to pozazdrościć, sama wiem i wiele innych osób pewnie też, że Miltonie są kaprysne i zwykle nie chcą powtarzać kwitnień. A twoja zakwitła tak pięknie... A masz zdjęcia całej rośliny equestrisa? Mój tez jeszcze kwitnie mimo złego stanu, ciągle jeszcze nie odbudował systemu korzeniowego, ale kwitnie lepiej niż niejeden w pelni zdrowy. A MM może przedłuzyć pędzik, może puści jeszcze jakieś kwiaty .