Hoje Koki
Re: Hoje Koki
Ale która Kasiu,bo ja z lekka zakręcona po działkowym pobycie ,jak tam cudnie,pachnąco,trochę fotek też natrzaskałam.Magnolia myślałam,że pąki pomarznięte ,a tu jak mi po oczach kwitnieniem dała ,dojść nie mogę do siebie,mamy parkę dzięciołów
chyba już coś w dziupli jest bo wróciły po 16-tej i na zmianę w dziurę wchodziły...rany jak mi błogo

To calistophylla wg.oświadczenia
Kasiu 

- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo podobna do tamtej > dostałam od Tomka w ubiegłym roku taką dwu listkową sadzoneczkę > jeden listek odpadł, ale drugi się trzyma to chyba się ukorzeniła > choć jeszcze nic więcej nie wypuściła 

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KOKI77 pisze:później Wam pokażę kolejne ślicznotki

Jak tam Twój błogi stan podziałkowy? Pytam, bo obiecane coś mamy u Ciebie
Marzenko

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Kasiu Figa,to nie od Tomka,myślę,że rozpoznanie jest trafne :)zresztą jak zwał tak zwał,kocham ją 
Kasiu - Kati błogostan trwa i nic mnie nie zmusi dzisiaj do wzięcia aparatu w ręce,ów stan zakonserwowałam wrzucając dzisiejsze zdjęcia na laptop - jestem malinowa normalnie
chyba sobie działkowy wątek otworzę 
a hojek będzie jeszcze,dużych mam ze 40,ale z maluchami ok.150 także sporo wieczorów przed nami

Kasiu - Kati błogostan trwa i nic mnie nie zmusi dzisiaj do wzięcia aparatu w ręce,ów stan zakonserwowałam wrzucając dzisiejsze zdjęcia na laptop - jestem malinowa normalnie

a hojek będzie jeszcze,dużych mam ze 40,ale z maluchami ok.150 także sporo wieczorów przed nami

-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Uuu to niezłą kolekcję zgromadziłaś
Jak tak wszystkie wstawisz to będzie hojkowy zawrót głowy 

Hojowy zawrót to ja będę miała,jak mi to tałatajstwo porośnie
mówię sobie dość przy każdej następnej
no i co,wczoraj odebrałam niby ostatnią już paczkę,a dzisiaj kupiłam kolejną pottsi
trzeba się zacząć rozglądać za terapeutą 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Marzenko skąd ja to znam ...mówię ostatnia....a znowu przeglądam oferty i swoje zasoby ...choć jedna choć jedna...telepie siępo łebkuKOKI77 pisze:no i co,wczoraj odebrałam niby ostatnią już paczkę,a dzisiaj kupiłam kolejną pottsitrzeba się zacząć rozglądać za terapeutą

Marzenko odbierz PW
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hahahahKOKI77 pisze:Hojowy zawrót to ja będę miała,jak mi to tałatajstwo porośniemówię sobie dość przy każdej następnej
no i co,wczoraj odebrałam niby ostatnią już paczkę,a dzisiaj kupiłam kolejną pottsi
trzeba się zacząć rozglądać za terapeutą

Kasia ja finlansoni chyba mam,przejżę w wolnej chwili parapety,bo coś mi się tak zdaje
Celinko cud
priv zadziałał udało się wysłać
Faktycznie czas się wziąść i ogarnąć to jakoś,zachodzę w głowę jak mi się udaje nie powielać odmian :)chociaż poprzez kolegę nieobecnego Tomasza z multiflorą mam 3 donice dużych
w tym jedna moja osobista zabiera się do kwitnienia.Wyhodowana w ub.sezonie z dwóch liści,w sierpniu już kwitła-cudna hojka,polecam wszystkim 

Celinko cud

Faktycznie czas się wziąść i ogarnąć to jakoś,zachodzę w głowę jak mi się udaje nie powielać odmian :)chociaż poprzez kolegę nieobecnego Tomasza z multiflorą mam 3 donice dużych

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
A moja multiflora...no cóż od 2 miesięcy puszcza korzonki i nic... nic....
znowu masz pw hihi jestem upierdliwa

czasami cuda się zdarzająKOKI77 pisze:Celinko cudpriv zadziałał udało się wysłać
![]()

Krysiu ciąć będziemy i paczki na wymiany szykować