Lisko dziękuję za komplementy

a co do kwasolubów to wiem że wolą cień ale u mnie na razie go nie dostaną tylko hortensja chyba powędruje do cienia po deszczach bo u nas teraz chłodniej a reszta zostanie na słońcu

Zobaczymy co z nich będzie na wisnę wsadzone rh i azalie wielkokwiatowe maja sie bardzo dobrze to może sobie poradzą. Wszystko się okaże
Christin u nas pada deszczyk wczoraj i dzisiaj to koniec podlewania.Teraz tylko tarasowce się podlewa. A z odpoczynkiem to wiesz jak jest juz pełno chwaściorów urosło w ogródku to pewnie jutro akcja plewienie.
Janeczko u mnie nie ma za bardzo gdzie posadzić w cieniu więc powędrowały tam i zobaczę jak sobie poradzą
Kocico niestety u nas nie ma za wielkiego wyboru i szkółek jak na lekarstwo a jak sie trafił jakiego chciałam mieć to wzięłam mimo iż lichutki ale może przeżyje. Na allegro jak patrzyłam to może by coś wybrał ale koszt przesyłki dochodzi to też niezbyt warto.Cieszę się że podoba Ci się mój tarasik
Patryku kanapa skrzypi jak nie wiem co ale nieźle sie siedzi jak się człowiek nie rusza
Grażynko kwitnie ładnie a jak chcesz jakoś go odszczepić to zapraszam bo ja nie umiem
Fragolciu wiem że słonko jej nie służy i chyba powędruje pod mur

tam bynajmniej tak do 14 jest cień może to wystarczy żeby ładnie rosła. Cieszę sie że Ci się podoba u mnie i zapraszam częściej
Tulipanko hortensja zmieni miejsce na bardziej zacienione i może jej to pomoże a koszenie to dziąłeczka mężusia i on myślę że sobie poradzi