Mój piękny ogród Mariola54

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wymyśliłam ten sposób, ponieważ mam mało miejsca na działce a chciałoby się mieć dużo bylinek. :D
Jeżeli krzewy iglaste mogą rosnąć w formie piennej to dlaczego nie krzewy.
I tak powstał pomysł. :D
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Tak sobie myślę ,co mogłabym " zapleść" u siebie? To pomysł znany mi z prowadzenia fikusa beniamina, ale Twój dereń jest dla mnie nowością. Wygląda bardzo oryginalnie :D Jesteś inowatorką.A poza tym masz pięknie w ogrodzie!!!
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

:lol: z tą plecionką to b.dobry pomysł ;:87 i znowu się czegoś dowiedzialem ;:138 Dzięki!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Awatar użytkownika
grazyna56
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 10 lut 2007, o 20:28

Post »

Ojej ale sie namordowałam żeby coś zapleść, nic sie nie chciało, albo za sztywne łodygi ,albo za daleko od siebie ,siódme poty wylałam i nic nie żdziałałam :cry: :cry: :cry: :cry:
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Mariolu czekamy na nowe zdjęcia :lol:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Mariola chyba jest na działce (bez dostępu do internetu), więc na zdjęcia pewnie trzeba będzie trochę poczekać. Ale za to później, kiedy wklei wszystkie (zapewne dużo!!!( fotki ze swoimi ślicznymi roślinkami, znowu mnie zatchnie z wrażenia :) Czekam cierpliwie :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Mariolko już tak dawn oCiebie nie ma na forum. Brakuje mi trochę Twoich rad. Więc jeżeli będziesz miała chwilkę to powklejaj zdjęcia i daj o Sobie znać. Pozdrowienia
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewa_888 pisze:Mariolko już tak dawn oCiebie nie ma na forum. Brakuje mi trochę Twoich rad. Więc jeżeli będziesz miała chwilkę to powklejaj zdjęcia i daj o Sobie znać. Pozdrowienia
Mariola pożegnała się z nami do jesieni. Ewo, pewnie przeoczyłaś ten wątek :D :

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5346
Awatar użytkownika
Ewa_888
---

Post »

No dobrze, ale teraz to już chyba jest bo widzę, że działa na forum. A zdjęć jak nie tak nie ma.
Mariolko pokaż trochę, co zdziałałaś przez ten czas.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37

Post »

tak tak............ wklej wszystkie jakie tylko masz :wink:
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A ja już widziałam, widziałam :D Na innym forum widziałam :D Było na co popatrzeć, oj, było :roll: :shock: :roll:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
ANETA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2006, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nalewka pisze:A ja już widziałam, widziałam :D Na innym forum widziałam :D Było na co popatrzeć, oj, było :roll: :shock: :roll:

A ja nic nie widziałam :( i nawet nie wiem gdzie szukać :evil: , Mariolka nie daj się prosić i wklejaj nam tu zdięcia na naszym forum :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Ewa_888
---

Post »

A może podasz mi Naleweczko adres strony gdzie można zobaczyć jeszcze ogród Mariolki ?
Bardzo proszę. A KaRo może ma adres ogrodu Basi (Zoe), tyle zdołałam wyczytać z postów kiedyś. Proszę dziewczyny . :lol:
Pozdrawiam Ewa

Mój ogródek.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jeśli dobrze rozpoznałam, to Mariola jest pod inną ksywką na innym forum. Nie czuję się upoważniona do podawania namiarów ogółowi userów, nie miejcie do mnie żalu. Dodatkowo, jeśli to rzeczywiście nasza Mariola, to napisała tam, że mąż chory, więc będzie miała przerwę we wklejaniu zdjęć.

Mariolko, jeśli to rzeczywiście TY, to trzymaj się ciepło :) A jeśli źle zidentyfikowałam Twój ogród, to i tak Cię serdecznie pozdrawiam :)
Mariola54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 wrz 2006, o 00:33

Post »

Dziewczyny miło, że o mnie myślicie :D
Jestem bardzo zabiegana
i jeszcze do tego kłopoty rodzinne.
Zima długa pooglądacie jeszcze zdjęcia.
Na początek wstawię kilka :D Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ