Dala - mój piękny ogród cz.3
[quote="dala"]Przyznam się, że mam trochę tremę, bo na zdjęciach wszystko wygląda trochę inaczej niż w realu. Teraz to już nic się nie ukryje przed czujnym okiem Pań i Panów Wizytatorów.
Rozumiem Cię doskonale! Też tak mam, zawsze ze zdziwieniem patrzę na zdjęcia swojego ogrodu!
Na zdjęciach ładny... Ale nie martw się!!! Nie amatorów jakiś będziesz gościć ! Wiedzą w czym rzecz!
No, a pewna trema zawsze jest
Oglądałam waszą relację z wczoraj. Szkoda, że daleko mieszkam...
Świetny miałaś pomysł z wątkiem wrocławskim! Ale też trochę inni u was mieszkają ludzie. Otwarci!
Idę sadzić nowo zakupione róże, ale będę myślała o waszym spotkaniu
Oby udało się jak najlepiej
Pozdrów ode mnie wszystkich 
Rozumiem Cię doskonale! Też tak mam, zawsze ze zdziwieniem patrzę na zdjęcia swojego ogrodu!
Na zdjęciach ładny... Ale nie martw się!!! Nie amatorów jakiś będziesz gościć ! Wiedzą w czym rzecz!
No, a pewna trema zawsze jest

Świetny miałaś pomysł z wątkiem wrocławskim! Ale też trochę inni u was mieszkają ludzie. Otwarci!
Idę sadzić nowo zakupione róże, ale będę myślała o waszym spotkaniu

Oby udało się jak najlepiej

Pozdrawiam, nigella
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dalu - dzięki wielkie za przybycie
miło było Cię poznać - tzn poznać trochę lepiej bo widzieliśmy się raz i to krótko w OB 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dalu milo nam,ze Cie poznalismy zM. Bo czesto z braku czasu ogladamy ogrod naszej Ani tutaj na Forum .Ja widzimy niemal codziennie a ogrodu nie, wiec bylam ciekawa z kim sympatycznym Ona tak korespondetuje. A teraz juz wiemy i znamy osobiscie. Aw Sobotce jestesmy dosc czesto. Ostatnio w je3dno sobote majowa bylam wlasnie na waszym targu. Pozdrawiam .
Mamo Ani, Geniu, Karolku,
świetnie było zobaczyć Was w realnym świecie, spędzić z Wami trochę czasu (za mało!) i pogadać.
Nigello, Jolu i wszyscy moi mili goście - Pell, Marcin i Grzesiu właśnie pojechali i tak mi teraz smutno...
Przyjechali trochę póżniej niż się zapowiadali (korki we Wrocławiu) i - niestety- prawie przez cały ich pobyt padał deszcz.
Na szczęście zdążyliśmy przejść się po ogrodzie, ale na kawkę musieliśmy już ewakuować się do domu.
Czas szybciutko nam minął na miłych pogaduchach.
A wyglądało to tak:

świetnie było zobaczyć Was w realnym świecie, spędzić z Wami trochę czasu (za mało!) i pogadać.
Nigello, Jolu i wszyscy moi mili goście - Pell, Marcin i Grzesiu właśnie pojechali i tak mi teraz smutno...
Przyjechali trochę póżniej niż się zapowiadali (korki we Wrocławiu) i - niestety- prawie przez cały ich pobyt padał deszcz.
Na szczęście zdążyliśmy przejść się po ogrodzie, ale na kawkę musieliśmy już ewakuować się do domu.
Czas szybciutko nam minął na miłych pogaduchach.
A wyglądało to tak:

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę, że udały się fajnie poprawiny. Same uśmiechnięte buzie . Miło znów Was zobaczyć choć w mniejszym gronie. Liczę, że jeszcze inne spotkanko uda sie zorganizować Dalu w Twoim cudnym ogrodzie, ale tym razem już bez deszczu.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Jasne - Jolu, Ado, Grzesiu - po pobycie u mnie Pell,Grzesika i Marcina mam ogromny niedosyt.
Byli tak krótko i do tego lało
Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do takich spotkań, zwłaszcza Wrocławiaków i Dolnoślążaków serdecznie zapraszam, nie tylko na moja stronkę, ale do mojego skromnego ogródka w realu.
Spotkanie u mnie można połączyć ze spacerem po górkach (a może zdobycie Ślęży?).
Zaczynają kwitnąć hortensje ogrodowe

Byli tak krótko i do tego lało

Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do takich spotkań, zwłaszcza Wrocławiaków i Dolnoślążaków serdecznie zapraszam, nie tylko na moja stronkę, ale do mojego skromnego ogródka w realu.
Spotkanie u mnie można połączyć ze spacerem po górkach (a może zdobycie Ślęży?).
Zaczynają kwitnąć hortensje ogrodowe