Jak już kiedyś pisałam z jednej strony fajnie mieć wielki ogród, ale jak to wszystko sensownie zagospodarować to już zagadka. Pewnie będę go przerabiać jeszcze z trylion razy, ale ważne, że mam początek... i jak na razie koncepcję. Na takim powiększonym wydrukowanym planie łatwiej mi rysować i planować, na razie na kartce! Jeszcze 10 dni...
Kochana tyle się u ciebie dzieje w wątku, że ciężko nadążyć Muszę Ci jednak pogratulować tych skalniaków, bo są cudowne. Zdjęcie z kociakiem bardzo klimatyczne
Ogród chyba u każdego z nam będzie przechodzić metamorfozy. Zawsze coś trzeba przesadzić , dosadzić i zawsze znajdziemy w nim powód do radości
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz... Moje pierwsze kroki - Alicja
Nie wiem co jaki czas aktualizują te mapki ale mojego domu to na tych mapkach nie ma
Gdybym miała taki ogród jak ty to bym chyba sobie pole golfowe zrobiła albo chociaz do tenisa
Kiedyś miałam link do aktualnych map ze stron USA ale mi gdzieś wsiąkł. Niestety moja działka na tych mapach tez nie aktualna, nawet domu sasiada jeszcze nie ma a juz mieszkaja i rodzina im sie powiekszyła
Kornelko przestaje lać to i humorki moje będą lepsze
Kochane! jeszcze tylko 3 godzinki w pracy! a potem dawaj za łopatę, albo kosiarkę... widzę, że świeci, a moje okna w pracy wychodzą na północ, więc tylko patrzę, że gdzieś za budynkiem jest cudownie i ciepło! Wszystkim życzę bardzo udanego i popołudnia!!!
Po drodze z pracy muszę jeszcze wejść do ogrodniczego, wczoraj wieczorkiem byłam w ogródku, matko ile mszyc!!! Zaczynają kwitnąć róże okrywowe The fairy... każdy pączek czarny! na clematisach - mszyce! na naparstnicy - mszyce, na kloniku - mszyce! A przed deszczem pryskałam... chyba wszystko zmyło a mszycom w to graj! Więc dziś zastosuję sztuki walki - karate albo ja, albo one! Nie poddam się tak łatwo
Witaj Nelciu
Czytam, że jednak masz jakieś różyczki u siebie
Ja znowu się skusiłam i zamówiłam,na pergole od ciebie, po niedzieli powinny być u mnie
Dzisiaj rozprawa z mszycami , też musze posprawdzać u siebie.
Miłego.