noooo i czy nie mogło być tak na WIGILIĘ ? no nie mogło....
a teraz to mi ten śnieg solą w oku

juz wysłałam na pwCynthia pisze:Moni u mnie też wczoraj rozszalała się śnieżyca![]()
A dzisiaj mam pełnię zimy za oknem![]()
Bardzo jestem ciekawa Twojej wisienki![]()
Czy również mogę prosić namiary na białego migdałkaOczywiście jeżeli jest z wysyłkowego
![]()
Hortensja faktycznie wielka![]()
Życzę miłego dnia
Moni, do nas dzwonił kurier, że nie może dojechać z wisienką.vertigo pisze:W relacji z dzisiejszego dnia zapomniałam dodać, że przyszła Kiku Shidare Zakura - sliczne, okazałe drzewko ze zdrowymi i mocnymi 4 pędamiWarto było zaszaleć
Zrobię fotkę jak tylko wkopię
Haneczko - jeśli kupiłaś u tego sprzedawcy, co ja, to zabezpieczenie jest b.dobre i nie musisz się obawiać niczego - doniczka, karton, druciki przytrzymujące roślinki - superhanka55 pisze:Moni, do nas dzwonił kurier, że nie może dojechać z wisienką.vertigo pisze:W relacji z dzisiejszego dnia zapomniałam dodać, że przyszła Kiku Shidare Zakura - sliczne, okazałe drzewko ze zdrowymi i mocnymi 4 pędamiWarto było zaszaleć
Zrobię fotkę jak tylko wkopię
![]()
KOrzenie są w doniczce ?
Przetrzymają 2-3 dni?
hanka55 pisze:Ufff, Dzięki za pomyślne wieści, Moniko. :P
Pług widziałam, czyli już słuzby, zaczynają udrażniać przejazdy.
Teraz już lżej będzie czekac, nawet jeśli są to takie niespodzianki, jak przed chwilą.
Dzwonek, adrenalina, bieg po schodach z nadzieją wiśniową,
a tam - ulubiona koleżanka z Superfoską!
ja sama dzisiaj rano wpadłam w lekki poślizg na zakręcie (jechałam zaledwie 20km/h i to na zimowych oponach) - dobrze, że nic nie jechało drugim pasemhanka55 pisze:Yhmmm, w innej klimatycznej i epokowej, Aszko!
Przed chwilą w lokalnej kronice babcia -góralka wspominała podobną zimę.
W marcu 1944 r !!!
A panowie z Pomocy Drogowej, twierdzili, że dziś był dzień Matki Boskiej Pieniężnej.
Najlepszy utarg stłuczkowy w ciągu ostatnich lat!
Często po kilka aut w jednym karambolu i trzeba było czekać parę godzin na luźną lawetę.
Dobrze, że zapisów w Społecznym KOmitecie Kolejkowym, nie było.