Krzysiu i zaś się chwalisz
Jakbym widziała cyklameny w takiej cenie to też bym kupiła
Krzysiu czy tam na dole to stoi Fitonia
Jadziu cieszę się ,że Gutek będzie działał na polepszenie humoru
Ja nawet nie zwróciłam uwagi, Elu na te torebki!
Dopiero po Twoim wpisie przyjrzałam się tej części damskiej
garderoby. Faktycznie - przynajmniej tak te zniewolone kobitki
mogą wyrazić swoją osobowość.
Dla mnie to był po prostu kontrast - tradycja i współczesność.
Krzysiu;z przyczyn ode mnie nie zależnych,nie mogłem być na Forum,kłopot z kompem,myślę,że już po sprawie.Musiałem trochę poprzeglądać posty,żeby być w temacie,dużo ładnych zdjęć.
Zima u Jadzi trzyma,a Gucio jest niemożliwy ze swoją ferajną i szerokim uśmiechem,ale żurawie zwiastują szybką wiosnę nie tylko w Ełku,bo Mariola też pokazuje żurawie na Kaszubach.
Olga, Masz więcej kaczek i łabędzi niż u mnie.
Wisienko;też mi się podoba podświetlenie bazyliki w Panewnikach,a Paryż też chętnie oglądam.Nie zazdroszczę tym damom w upalne dni.
Moniko;co tu dużo mówić;SZYK i ELEGANCJA.
Krzysiu;5zł.za fiołek to b. tanio,skąd wytrzasnąłeś te ładne muchomory?.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Hej
No niestety wczoraj nie mogłem wejść na komputer bo czasu nie miałem a wieczorem
to już siły nie miałem. Za dzisiaj to nadrobię. Wisienko masz rację sprawiłem sobie trzy nowe kfiotki w ciągu jednego tygodnia. Popadłem w nałóg
A Paryż super, te auta to fajnie stawiają no a te torebki to rewelacja Przynajmniej
w sklepach typu Vip Collection mogą poszaleć te Kobity bo o Gucci czy Deni Clear to mogą zapomnieć, no chyba że mogą
jeszcze jakieś dowolne buty nosić, choć kto tam to wie. Jadziu Zaś się chwaliłem hehehehehehe, dobrze zgadłaś to fitonia, pokarzę moją: no a te cyklameny to w OBI mają w promocji. No a fotki ekstra. Tyle zwierzaków, super sprawa Elu ale jesteś spostrzegawcza Monia to mam nadzieję że zobaczymy Paryż zrobiony Twoim obiektywem porównamy fotki Rysiu no te komputery są nie do zniesienia, co chwile jakieś komplikacje. Mnie ostatnio świruje drukarka głupia Geniu no dzięki z muchomorki to w parku wyczaiłem, rosły pod brzozą
Krzysiu Ty to wiesz jakie zdjęcia należy pokazać aby człowiekowi micha roześmiała się od ucha do ucha Fitonia bardzo ładna , a długo ją masz bo ja swoją jakiś miesiąc i jestem dumna ,że jeszcze jej nie zamordowałam , ale to tylko dzięki dziewczętom z doniczkowych , to są spiecjalistki i mają bardzo dużo wiedzę
No dobra to ja też może coś z lata
No fitonię mam też jakieś dwa tygodnie, tak szalałem z tymi kwiatkami że moja półka jest za mała i muszę
następną sobie zamontować Powariowałem ale wszędzie tyle piękności że nie mogłem się opanować.
No i anturium już sobie zaplanowałem.
Geniu;ładnie się prezentujesz w nowym avatarku.
Jadziu;świetnie Wyglądasz i nie wymiękaj,Monia po domowemu też chodzi inaczej.letnie kwiatki b.ładne,pozdrowienia dla Zbyszka.
Krzysiu;podoba mi się ten kwiatek-Fitonia,jak go nazywasz,no róże zawsze są ładne.Masz rację z tą elektroniką nigdy nie wiadomo kiedy co nawali,mi kończy się tusz,będzie wydatek.
Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
Krzysiu faktycznie zaszalałeś z tymi kwiatami ale co się dziwić przecież tu panuje choroba zakaźna i wszyscy na nią zapadliśmy .
Rysiu dzięki jesteś miły
No tych kwiatków już nie mogę tyle kupować choć już trwają rozmowy z pewną osobą
A co do tuszu to Rysiu witaj w klubie mnie się też kończy z tym że kolorowy