Witam! Zaproszona przez
anoli pozwalam sobie wpaść
Całości nie dałam rady uważnie przeczytać ale nadrobię

Piękne macie zbiorniczki!
Antooosia gratuluję pięknego pierwszego akwa, mogę sie tylko domyślać jakie to przeżycie. A te bocyjki śliczne. Sama chciałam takie kupić do walki ze ślimakami ale bałam się że mi gupiki zjedzą i w końcu nie kupiłam, u mnie nie ma problemu z dostaniem ich więc może kiedyś

(no przynajmniej w sklepie w którym się zaopatruję) A jak tam walka ze ślimorami? Lepiej jest? Ja mam taką plagę że tylko się pociąć, walczę od miesięcy ale nieskutecznie zupełnie, do tego okrzemki, no glony trochę opanowane... To tak na pocieszenie że nie jest u Ciebie tak źle 8) Apetytu dla bocyjek życzę! (Ja jestem fanką bocyjek więc to nie tylko o ślimaki chodzi

)
anoli

Rany! Jakie ty masz mieszkanie? Gdzie tobie się to wszystko mieści? 400 l czy ja coś źle przeczytałam ? Ale fajnie byłoby mieć coś takiego. A tak na marginesie, czytałam wasze narzekania na sklepy "rybne" bo akwarystycznymi to takich nazwać nie można

Zaopatrujesz sie w DISKUSie? Bo my właściwie tylko tam, fachowa obsługa, wszystko jest a jak czegoś nie ma to sprowadzą, zero stresów związanych z idiotami, ja nerwowa jestem

wole sobie tam pojechać i mieć komfort psychiczny.
Aj! zapomniałabym, pisałaś coś o nadmiarze trawki? Może nadal masz za dużo? Jaka ona? Bo ja właśnie swoją musiałam przez glony wywalić

Chociaż już jakoś tak miejsce po niej mi znikło...
No i nie wiem naprawde czy wam moje pokazać, niby piszecie że OK, ale tak się wpychać z własnym mikroświatem do czyjegoś wątku głupio. Na pewno chcecie czytać o mojej miniaturce i oglądać stare foty? (no jak wysprzątam mogę zrobić nowe, ale teraz to mam syfik i czasu mało więc nie wiem kiedy

) Szczerze to mi teraz troche wstyd tej mojej pchły przerybionej
W każdym razie pozdrawiem gorąco i życzę powodzenia!