marta64-Martuś O, bardzo ci dziękuje za te pozytywne słowa.
I cieszę się, że i bombeczki się spodobały.
Iwonko0042 ;Danusiu z Dziękuję. Lepiej ze zdrowiem. I nastrój lepszy.
Jakoś chciałam spróbować różnych. Szkoda, że więcej czasu mnie mam na tworzenie dekoracji.. ciągle mi tego czasu za mało.
Locutus-Loki Hmm, mówisz bańki, też fajnie
Troszkę tylko tworzę, bo czasu mało na wszystko co chciałoby się.
Ale i inne rzeczy , parę zrobiłam.
JAKUCH-Jadziu Dziękuję .

Wszystko w wolnych chwilach. Teraz nie mam ogrodu. Mniej na forum byłam.to robiłam ( 20 bombek )
Trochę poszły na prezenty, trochę odsprzedałam, trochę dla mnie
Jadziu, ty i tak masz się z tym zdrowiem. A jeszcze chciałaś coś tworzyć.Na wiosnę w ogrodzie. Najważniejsze, abyś wracała do pełni sił i zdrowia.
A już cię na ogródek nosi, oj, oj, ale wcale ci się nie dziwię. Ja chyba na czworaka to poszłabym aby choć na własne oczy popatrzeć, jak i co w nim jest.
ale masz rację, szaro buro...pora dziwna. Niby grudzień i tuz tuż święta Bożego Narodzenia .A tu jak przedwiośnie.
lanceta-Lodziu Dziękuję.
Jeszcze nie mam pomysłu i czasu na choinkę. Chciałabym więcej potworzyć. Ale czasu za mało na takowe rzeczy.
Ja od lat ubieram sama. Albo z pomocą dzieci. W tym roku na święta córka i syn zjedzie. To może córcia pomoże.
płocczanka-Lucynko Wróciłam do zdrowia. Muszę świta za pasem. Roboty w bród.
Hmm , i w ogrodzie chciałabym więcej podziałać i w dekoracjach. A czasu na wszystko brak.
Bardzo dziękuje za pochwałę moich bombeczek, wianuszków.
słoneczne dni mamy i ,,jak na przedwiośniu, ciepło.
A ja wolałabym białą zimę z mrozikiem.
Maska-Marysiu Trochę chorowałam, trochę tworzyłam to i na forum czasu tak nie było. Wianki tak, tak są robione z zebranych przeze mnie materiałów .
Dziękuję, dziękuje
Iwonko1 Ogród uprzątnęłam, remonty zaczęte, i jeszcze się nie pokończyły. Trochę się mi pochorowało. Trochę podziałałam z robótkami.
Och w głowie jeszcze dużo pomysłów jest..może jeszcze będzie czas po Nowym Roku aby coś z nich zrealizować. albo,,,kiedyś tam..
Tak bombeczek zrobiłam i na prezenty i ciut sprzedałam i mam dla siebie.
Dziękuję za życzenia .I tobie życzę Iwonko dobrych, spokojnych i pełnych radości świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku .
Alicja125-Alu Dziękuje kochana.

Trzymam się. bo pora jeszcze do wszelkich robot i prac w domu - wielka.
Ale porządki mam zrobione. Część prezentów zrobiona. Część kupiona. Bombki śą. Dekoracje też.
Masz racje swoje są mile sercu. I satysfakcja większa.
Jeszcze takie pudełeczka zrobiłam

I takowego anioła namalowałam na desce.Sobie. go malowałam

Pogoda waruje...powinna być zima. A tu jak na przedwiośniu. Ciepło przyjemnie.
ale to przecież grudzień , nie marzec.Echh..
a tymczasem ciemierniki kwitną

Cuchnący jeszcze kwiatuszki ma stulone. Jeszcze ich nie pokazał w pełni.