Hosta Milenium
Maska-Marysiu Dziękuję bardzo w imieniu moich host.

Hosta War Paint jest dla mnie naprawie cudna.Wielkie liscie takie przewieszające się.Potem zielenieje.ale ta falbanka na brzegu liścia, tez jest urokliwa.
Ten bukiecik to jest w takiej ni to doniczce, ni to w wazoniku.
Ja tam umieszczam bukieciki.ale może służyć jako docelowa doniczka.
Dziękuje.Lubie rożne kwiatowe.
marta64-Marciu Moje hosty rosną pod domkiem to dobra strona, bo nic nie sieci się na nich.Ale z.la, ze deszcze tak tm nie dochodzą pod okapem i muszę co raz podlewać.
Azalie jeszcze cieszą. Slonecznie , ładnie to i motylki tez sa.A z bliska wygladaja inaczej.:

Hosta Halcyon
duju-Justynko W wiekszosci ładnie wygladaja hosty .ale jakieś niemraki tez sie zdążają.
Ten powojnik NN- ale piękny kolor, duży kwiat. I podoba mi się .

Dziękuję za pozytywne , mile słowa.
Krychna-Krysiu Dziękuje ci bardzo.Azalie już mam 4.Trzy wielkokwiatowe , jedna japońską.
A ta żarówka to Azalia Feuerwerk
Na razie slimakow nie mam, to i hosty bez dziur,Oby tak zostało.
Na pewno ci chodzi o tuje Whipcord na pniu.rośnie bezproblemowo. Zimy moje wschodnie tez znosi, dobrze,?Nigdy nie była okrywana.
Także śmiało polecam ja.
azalia Feuerwerk i azalia Cecile
ewunia7-Ewus Witaj!! Dziękuję za pochwale mojego ogrodu.Lubie i staram sie aby w nim soc było kwitnacego.
Na nowym miejscu już tyle rabat nie będzie.Tu wystarczająco mam dużo pracy.
A ta mala hosta to Mieke.
apus-Basiu Ano nie przepadałam za białymi kwitnieniami w ogrodzie.A teraz już je bardzo lubię.
a w dodatkach tez i to bardzo

Dziękuje za te mile słowa.
marpa-Maryniu No widzisz, ja tez nie wiedzialam,ze bubie białe kwitnienia w ogrodzie.Dobrze mrowisz koleżance.Pewnie ze mną tak samo było

.
Dziwna sprawa z tym twoim dyptamem, .Ktos ci kwiatki gwizdnął.
powojnik Kaiser
plocczanka-Lucynko Mam 2 dyptamy.Odpukać, nigdy sie nimi nie poprzymilam.I niech tak będzie.Lubie je i ich zapach.
Dziękuję za te wszystkie mile słowa.To sa bardzo mobilizujące słowa. Gadżety bardziej polubiłam i tak od ubiegłego roku coś więcej wprowadzam do ogrodu. A białe kwiatki polubiłam tez.
Niedziela bla udana, pelna fajnego odpoczynku, i trochę posiedzenia z sąsiadami

Clematis Innocent Blush
juni-Beatko Teraz już i ja lubię i białe kwitnienia i niale dodatki.I to bardzo.
I mi spodobali sie ta kalina koralowa Compactum.dlatego posadzialam ja nad stawem. Na razie żyję.
NN
Iwonko0042 Dziękuje za pochwale mojego ogrodu.

Hosty z wiekiem sa coraz ladniejsze.Mam kilka z tych dużych.
A jeszcze i wielkie co dopiero będą.W tym roku jeszcze male.Ale za 2, 3 lata powinny już być pokazniejsze.

Dobrego tygodnia wam życzę.