Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

wreszcie Alu się pojawiłaś :) na przyszłośc to daj znać jak na tak długo będziesz chciała nas opuścić bo tutaj wszyscy się zamartwiali już o Ciebie...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

Ala wróciła :D :D :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Alutka, nareszcie :D ;:168
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

biedronka171 pisze:już dawno sledze Twoj ogrod, jest piekny, imponujacy, a roze takie.... dla mnie nieosiagalne... goraco pozdrawiam

Biedroneczko, jakże mi przykro, że przegapiłam Twój post... :? :oops: Czytałam go wcześniej i sprawił mi wielką przyjemność, a kiedy odpowiadałam, to go nie zauważyłam... pewnie dlatego, że nie masz żadnego avatarka...
Przepraszając za mój faux pas, przesyłam Ci tą małą niespodziankę! Kliknij tutaj, Biedroneczko! ;:79

Całuski dla Wszystkich!!! ;:196 ;:196 ;:196 :wit
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aluś - rozumiem i wybaczam taką długą nieobecnośc - ale wiem, że życie jest tylko jedno. Korzystaj więc z niego w pełni a na forum pokazuj się w wolnych chwilach i proszę - wklej trochę fotek. Twój ogród różany w pełni kwitnienia musi wyglądać bosko. :!:
Uściski i buziaki dla Ciebie Alutka. ;:79 ;:168 ;:167
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
żaża
200p
200p
Od: 28 lut 2008, o 18:45

Post »

OOO :D A już miałam dopisać się do listy stęsknionych, a tu tak niespodzianka, no się nie spodziewałam.
I choć już dawno przekwitły, to były piękne - łubiny :).
Edyta
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

A oto trzecia część Parady Róż:

Obrazek Obrazek

Puy du Fou .............................................................................................................Beauté

Obrazek Obrazek
Paul Ricard......................................................................................................................Fuchsia Meillandécor

Obrazek Obrazek

Queen Elisabeth....................................................................................................................Princesse de Monaco

Obrazek Obrazek

Je n'ai que 25 ans.....................................................................................................................Diane de Poitiers

Obrazek Obrazek

Mme A. Meilland (Gloria Dei,Peace)..................................................................................................Rikita

Obrazek Obrazek

Pegasus................................................................................................................................Rose des Cisterciens

Obrazek Obrazek

Bataclan..............................................................................................................................................Michelangelo

Obrazek Obrazek

Dame de Coeur......................................................................................................................................Mona Lisa

Obrazek Obrazek

Lovely Green.........................................................................................................................Caprice de Meilland

Obrazek Obrazek

La Garçonne (Nostalgie).............................................................................................................Jacques Cartier

Obrazek Obrazek

André le Nôtre............................................................................................................................Elie Semoun

Obrazek Obrazek

Pullman Orient Express...............................................................................................................Elle

Obrazek Obrazek

Mamy Blue.............................................................................................................................Impératrice Farah

Obrazek Obrazek

Bordure Nacrée............................................................................................................................Pascal Sevran

Cdn.

P.S. Tengelku- Dawidku, jeśli tu zajrzałeś, wybacz mój błąd! Pamiętasz zagadkę u Ani? Nie wiedziałam wtedy, że La Garçonne i Nostalgie, to ta sama róża! Wygrałeś! Zwracam honor!!!
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Cudne Alu! Najbardziej zapadł mi w serce Andre le Notre. Czekam na cdn.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41

Post »

Alutko!!!!! To się nazywa powrót w wielkim stylu !!!! Cudne te róże !!! A ja już kozim móżdżkiem przekombinowałam , że nie chcesz na forum wrócić :oops: :oops: :oops:
Pozdrowionka serdeczne , a dla Bobika mizianko podwójne :D
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Kochana, znów nam zaserwowałaś wspaniałą ucztę zmysłów.
Szkoda tylko, że tak dawkujesz tę przyjemność. :P
Raz na pół roku :cry: :lol: , to chyba mało, zbyt mało, by wyżywić ducha?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A ja po tej uczcie zakochałam się w Cisterciens.
Oryginalna, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju - takiej jeszcze nie widziałam. Po prostu cudna.
Poproszę o repetę / dokładkę /. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

o tego było mi trzeba :P wszystkie róże piękne :P ile nas wchodzących osób tyle westchnień..... i gustów :P dla mnie Pegasus i Nostalgie bardzo bym je chciała ;:167
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Wszystkie są cudne, jak z albumu. Tylko brak mi przy nich jednej informacji, czy pachną ...
Moze zimą wrócisz do tych swoich cudownych galerii i dodasz te informację przy każdej? ;:109
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Alutka, łobuziaro :lol:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45

Post »

Witaj Alusiu, róże królewskie, zupełnie niebywałej urody, wyobrażam sobie ich aromat, czy wszystkie pachną? Ja mam jedną jasniutką, prawie białą, pachnącą cytrynowo, było to dla mnie wielkie zaskoczenie :) ... Jak widzisz złapałam bakcyla i kupiłam kilkanaście odmian, a marzę o kolejnych ;)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”