Mój mały ogródek - Isia cz.1
Isiu pięknie ci kwitną róże drugi raz moje coś słabo :x :x bardzo mi się podobają hibiskusy fajnie wyglądają z różami

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Isiu!
Śliczne różyczki, Tina jest przepiękna, czy cały czas jest pomarańczowa, czy tylko w określonym etapie rozwoju? A cóz to za odmiana tej z pierwszych zdjeć różowo-łososiowej? Super wygląda, taka niska, a jak obficie obsypana kwieciem :P Ciekawie zapowiada się to święto róży, szkoda, ze do Kutna mam tak daleko :(Bo w moim regionie nic nie ma:(
Widze, że też już po woli wpadłaś w zakupy cebulek
właśnie nie wiem czy mój papuzi tulipan, to nie jest apricot parrot, bardzo długo utrzymywały się na nim płatki i ładnie wyglądał, bo od początku do przekwitnięcia kolor płatków fantastycznie się zmieniał.
Śliczne różyczki, Tina jest przepiękna, czy cały czas jest pomarańczowa, czy tylko w określonym etapie rozwoju? A cóz to za odmiana tej z pierwszych zdjeć różowo-łososiowej? Super wygląda, taka niska, a jak obficie obsypana kwieciem :P Ciekawie zapowiada się to święto róży, szkoda, ze do Kutna mam tak daleko :(Bo w moim regionie nic nie ma:(
Widze, że też już po woli wpadłaś w zakupy cebulek

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Alu cieszę się że do mnie zawitałaś
Tina jest różą wielkokwiatową rośnie sobie u mnie od zeszłego roku, powtarza kwitnienie a kwiaty przebarwiają się na różowo -pomarańczowe, jeśli pytasz o różyczkę obok hibiskusa to niestety nie znam jej nazwy kupiłam od hodowcy bez żadnej kartki. Szaleństwo cebulkowe trwa życzę Ci udanych zakupów. Pozdrawiam serdecznie