Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu wszystko tak pięknie u Ciebie kwitnie. A jak z podlewaniem.
U mnie suchutko i coraz bardziej zaczyna się robić nieciekawie. A opadów brak. Przydałoby się trochę deszczu. W dzień 35 stopni a nocą ponad 20. A jak u Ciebie ?
Pozdrawiam serdecznie.
U mnie suchutko i coraz bardziej zaczyna się robić nieciekawie. A opadów brak. Przydałoby się trochę deszczu. W dzień 35 stopni a nocą ponad 20. A jak u Ciebie ?
Pozdrawiam serdecznie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Dzięki dziewczyny za odwiedziny
Izo na ostatnim zdjęciu to piwonia.Sama nie wiem skąd się wzięła u mnie ,ale pięknie pachnie i wygląda.Szkoda ,ze będac w Szczecinie do mnie nie wpadłas.Byłas bardzo blisko.
Grazynko z podlewaniem jakos daję sobie radę.Mam rozdzieloną wodę na dom i ogród i ta ogrodowa jest trochę tańsza

Izo na ostatnim zdjęciu to piwonia.Sama nie wiem skąd się wzięła u mnie ,ale pięknie pachnie i wygląda.Szkoda ,ze będac w Szczecinie do mnie nie wpadłas.Byłas bardzo blisko.

Grazynko z podlewaniem jakos daję sobie radę.Mam rozdzieloną wodę na dom i ogród i ta ogrodowa jest trochę tańsza

- izabella1004
- kogra
- Przyjaciel Forum
Nie będę już chwalić, bo dobrze wiesz jakie mam zdanie o twoim ogrodzie.
Ale mam pytanie - czy krzew dziurawca przycinasz czy nie - jeśli tak to jak często ?
Ale mam pytanie - czy krzew dziurawca przycinasz czy nie - jeśli tak to jak często ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- izabella1004
- kogra
- Przyjaciel Forum
Kurczę - u mnie rozrósł się w wielki krzew i muszę coś z nim zrobić, ale nie wiem co. U podstawy ma tyle pędów, że nie wiem jak go przyciąć. Czy tylko wyciąć te stare i długie pędy czy te nowe odrosty. Jak myślisz ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Aniu dziękuję za rady. Tak właśnie zrobię, bo te stare pędy nie kwitną już tak mocno jak młode.
Niezłe zakupy zrobiłaś. A co to w środku na ostatnim zdjęciu ? Czyżby arcydzięgiel ?
Niezłe zakupy zrobiłaś. A co to w środku na ostatnim zdjęciu ? Czyżby arcydzięgiel ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Aniu - Bardzo kolorowo masz w ogrodzie,bardzo przyjemnie się ogląda, lilie cudowne tyle barw.
Zakupy też udane ta obok to -Wiązówka błotna Variegata, tą mam, ale tej nowości nie.
Zakupy też udane ta obok to -Wiązówka błotna Variegata, tą mam, ale tej nowości nie.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...