Bardzo się cieszę że już jesteś z nami

Witam Halinko, ja też sie cieszę że już mogę być z Wami ;:25eukomis pisze:Witam Gabrysiu miło mi, że z twoim laptusiem wszystko w porządku i że jesteś już z nami pozdrawiam Halina.
Bogusiu u mnie wszystko w porządku, a na działce nie byłam i nie wiem jak tam jest.bogusia177 pisze:Co tam słychać u naszej Gabrysi ,jakie nowości w ogrodzie:P
Karolku są dwa wyjścia: albo Jolci wystarczy te kilka godzin, albo jej niewygodnie w łóżku z jej M.( może za bardzo wymagający) i woli nasze Forum.k-c pisze:ja was nie rozumiem :P jak można spać tylko 3 godziny :P ja to muszę wyspać się zawze porządnnie - minimum 8- chyba że jest sesja - ale to później odsypiam :P
Dzięki Izuniu. A z roślinką trafiłaś, to jest właśnie bodziszek cuchnący, sprawdziłam i to jest tochatte pisze:I ja się cieszę Gabrysiu, ze mozesz już być z nami![]()
Piękne zdjęcia! A wiosna już się chyba nie wycofa ? W każdym razie wszyscy mamy taką nadzieję!
Ta roslinka, o którą pytałaś, to moze być bodziszek cuchnący.
Tak Reniu zimuje w gruncie i co ciekawe, wypuszcza liście jesienią i są takie przez cała zimę. Wiosną oczywiście wychodzą następne i potem kwiat.reniazt pisze:Gabrysiu u ciebie znalazłam informacje i zdjęcie tej roślinki o nazwie:
arum italicum-obrazek - czy ta roślinka u ciebie zimuje w gruncie? Pytam, bo ja ja mam od ubiegłego sezonu, ale przechowuję w domu. Bałam się, że jak posadze w ogrodzie na stałe - to ją zmarnuję.