Irenko, podziwiam Twoje zorganizowanie, bo niezależnie od wszystkiego, czym musisz bądź chcesz się zajmować, działeczkę masz zadbaną i z tego co wiem, działasz nieustająco w trosce o swoje roślinki.
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka Wam życzę.
Irenko i ja podziwiam! wszystko uporządkowane, drzewka pobielone, czosnek ładnie rośnie A już pomalowaniem trzciny murarkom przebiłaś wszystko! Na pewno zamieszkają w takim kolorowych okienkach
Teraz mam przerwę i staram się coś naskrobać. Marysiu mar33, JADZIU, Lucynko, Marysiu Maska
Dziękuje że pamiętacie o moim ogródku, mało zaglądam na FO ponieważ brakuje mi czasu i siły.
Wzięło mnie na większe porządki , wszystkie przydasie wywożę na śmietnik a jest tego dosyć spdro
Chwasty mnie gonią, cały czas mam ręce zajęte, dobrze że eM już może więcej mi pomagać i to mnie cieszy. Teraz cd. moich majowych fotek. tak ogólnie
Irenko ciągle gromadzimy różne rzeczy, ale od czasu do czasu trzeba zrobić porządek Ogródek wysprzątany, obsadzony i będą plony Mnie zainteresowała roślinka pod czosnkiem z takimi czekoladowymi kwiatkami....czy to powojnik?
Dużo roślin w donicach widzę, czekają na sadzenie czy tak docelowo?. Mam też w donicach to i podlewania więcej jest. Fajnie, że masz pomocnika oby tylko wiedział co plewić Mój tylko na wyżerkę do ogrodu przychodził ale pomocy
Irenko doniczkowo zaszalałaś zresztą jak zwykle, ale porządeczek jak ta lal.Z pewnością M już dużo ci pomoże to zawsze jakaś ulga dla Ciebie.Wszystko super rośnie groszku też wysiałaś sporo
Marysiu
Roślina o którą pytasz to kielichowiec , kupiłam kilka lat temu w tym roku pierwszy raz zakwitł. Ewo
Mam taką manię sadzonkowania , i co dopadnę to sadzę, potem rozdaję i wysyłam siostrze. Jadziu
Moje porządki to tylko na zdjęciach. robię i robię i z miejsca mnie nie znać.
No i fotosik nam zrobił psikusa, a tak chciałam zobaczyć, co u Ciebie nowego.
Zdrówka więc życzę Wam obojgu i będę czekała na spacerek w Twoim ogródeczku po uruchomieniu możliwości wstawiania zdjęć.
Dobrego tygodnia, Irenko.
Lucynko , dziękuje że wpadłaś do mnie .Fotki już się pokazały na 35 stronie .
Mało piszę na FO, brak czasu i zmęczenie dają mi popalić ale muszę dać radę, eM już chodzi na działkę i trochę pomaga.