Dzień dobry wszystkim

pieski rosną i zaczynają rozrabiać, skończyły już trzy tygodnie.
Sporo pracy w szklarni i w ogrodzie. Codziennie coś pikuję i dosiewam.Teraz najlepszy mój czas, lubię taką pogodę
Na początek może krótki spacerek po ogrodzie, zapraszam
kokorycz czerwona
mam już pierwsze tulipanki miniaturki
Cebulowe .. nie mogę się doczekać

czosnki, hiacynty, tulipany
Tulipany posadzone na kamieniu
Róże .. róże . . róże och! jaka jestem ich ciekawa,ponad 40 krzaczków posadzonych jesienią. Po zimie wyglądają całkiem ładnie.
Lilie
Pierwsza ułudka zakwitła
Zapraszam do szklarni, zacznę od jedzonka
sałaty, już się zajadamy ..
Martusiu ,zawsze chciałam mieć pieski, są kochane bo malutkie i takie bezbronne. Ale zaraz będzie z nimi kłopot .. bo póki co mamusia po nich sprząta i je karmi. . a później ?
Karczochy
Kapusta biała
Mariusz, coś robisz źle z tą lobelią. Ja sieję ją co rok i pikuję kępkami. Może ma u Ciebie mało światła ?
Orzeszki pięknie kiełkują

Wysiałam wcześniej kilka arbuzów dla znajomej, swoje będę zaczynała wysiewać po niedzieli
Sałatowy mix
Rukola
Aniu ,dmuszka można jeszcze siać.. one szybciutko rosną.
Brokuły
Ewo , miałaś bobtaila

świetne psy, ma go moja sąsiadka. Więc wiesz ile czasu trzeba im poświęcić na czesanie
...a kuku
Bób, chyba już posadzę go do gruntu ?
Pomidory
Chryzatema z nasion
Heliotropy
Moniczko, rozumiem Cię bo również kocham swoją szklarnię, uwielbiam ten zapach roślinek i ziemi. Pieski jeszcze nie były na dworze, może za tydzień jak będą po szczepieniach.
Moje petunie, fajnie się rozkrzewiły dzięki temu,że obrywam im listki
Facelia dzwonkowata
Małgosiu , część piesków ma już nowych właścicieli którzy niecierpliwie na nich czekają. Jednego, a może dwa sobie zostawię, jeszcze nie wiem. Chcesz też małego Kokosika ?
Pelargonie
Agniesiu , kukurydza rośnie jak szalona, i bób własnie widziałam u Ciebie,że masz już w gruncie. Mam zamiar też posadzić.
Szałwie błyszczące
Rudbekia
Kasiu małe pieski ładne i fajne do zabawy .. a później nie ma komu po nich sprzątać i czesać.
Sosna limba w czepku