Jadzieńko ...no i ...wlazłam z moim M do lekarza ...wygarnęłam , że ..jest upierdliwy - opisałam , jakie lekarstwa Mu zaaplikowałam ( których notabene pić nie chciał ) - lekarz przepisał to samo

.
Teraz najstarszy Syn - Sławek zaczyna niedomagać ...czy to się w końcu skończy

? Młodszy - łazik górski właśnie wrócił z Tatr - oglądałam fotki - strach się bać ...nic nie dała nauczka z ubiegłego roku . Kupił ( powiedzmy , że dla mnie - jak sam mówi ) ...kijki do Nordic Walking - jako prezent na Mikołaja ...akurat - będę chodzić

.
Szadź zniknęła ...dzisiaj 0*C ...chyba raczej święta będą ciepłe , z temp. na + ...
Serdeczności wieczorowa porą

.
Elizo ...dostałam fiołki i nie mogłam się nimi nie zaopiekować - chociaż prawdę mówiąc - nic z nimi nie robię - oprócz podlewania - rzadko i bez nawozu ...a kwitną non- stop . Powinnaś mieć ogromną satysfakcję , że poinsecja - gwiazda betlejemska - Ci zakwitła ponownie , co się rzadko zdarza - gratuluję .
Tak , róża chińska inaczej nazywana jest hibiskusem , ketmią , ? Hibiscus rosa- sinensis .
Dziękuję za komplement w stosunku do mojego szala

.
Grażynko ...jakże miło Cię gościć w mojej krainie ...nie tylko roślinnej

...cieszę się , że podoba Ci się szal ...to miłe , że są jeszcze ludzie , którym podoba się to , co robimy - to wskazówka , że warto robić coś i po coś ...dziękuję

....