Ula daj nie żartuj
Dorotko nic straconego, po prostu je przesadź na słoneczko, one się tego nie boją
To różaneczniki lepiej czują się w cieniu....
Wandziu bardzo lubię te wszystkie drobne kwiatuszki i faktycznie trochę się ich nazbierało.... Chociaż muszę przyznać, że po przeróbce bylinowej rabaty w zeszłym roku, sporo zmieniło miejsce zamieszkania i wyemigrowało do zaprzyjaźnionych ogrodów

Teraz głównym miejscem z maluszkami jest skalniak...
Agusiu jutro będziesz wąchała do woli.... oby pogoda pozwoliła
Mariolu bardzo się cieszę, że podoba Ci się.... faktycznie kolorowo jest teraz niesamowicie
Janku na 3 fotce to Mydlnica bazyliowata, a dalej to Pszonak Perowskiego... tyle wiem...
Mój rozrasta się dosyć wolno, nie wiem co jest tego przyczyną, czy miejsce, czy on tak ma.... i na szczęście ładnie kwitnie każdego roku...
Agusiu to jest piękne, że każdego dnia uczymy się mnóstwa ciekawych rzeczy

a wszystkie wątki to skarbnica wiedzy na temat roślin i ich pielęgnacji.... nauka w ciepły, przemiły i łatwo przyswajalny sposób.... tym bardziej, że często wędrując po ogródkach i przyswajając wiedzę, możemy trafić na pyszną świeżo zaparzoną kawkę, czy talerz pysznego ciasta na tarasie

Ja też zanim nie zaczęłam wędrować po forumowych ogródkach znałam tylko niewielki odsetek roślin , które znam teraz
Robercie bardzo się cieszę, że fotki podobają Ci się
Faktycznie ogrody są teraz niesamowicie kolorowe. Ogromne kwitnące bukiety