Mój ogród - 2014

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród - 2014

Post »

Super pomysł z tą lawendą. ;:333
Kilkadziesiąt odmian hortensji ? ;:oj ......no brawo ;:63 , mamy następną potężną kolekcję.
Ja mam tylko 4 i musi mi wystarczyć z braku miejsca.
Wyobrażam sobie takie zestawienie z perowskią, musi wyglądać odlotowo.
Perowskia też dobrze się rozrasta i łatwo ją ukorzenić.
Jejku.....będzie cudnie. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wiolu ja tam lubię trawnik z mniszkami i stokrotkami, przynajmniej kolorowy jest :D U nas jak kwitną wiosną stokrotki to efekt jest niesamowity :wink:
Fajnie wyglądają te lawendowe wiązki, a rozchodzi się zapach jak je palisz?
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Fantastyczny pomysł z tą lawendą ;:333 Też oglądałam ten program z Mają. Bardzo fajne rzeczy pokazywali. Ale ręczne robótki to nie moja bajka. Lawendę ściełam i od dwóch dni czeka w wiaderku na cud. Zresztą nie mam jej tak dużo....

Zaskoczyłaś mnie tą peerowskią że się tak sieje ;:oj To wspaniała wiadomość. Muszę dobrze wypatrywać u siebie żeby nie wypielić. Bo rośnie na jedynej rabacie regularnie pielonej ;:306 A ja uwielbiam tą roślinkę. Może coś mi się uda wyhodować.

Cudne zdjęcia hortensji z hibiskusem ;:180
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

oj ;:oj ;:oj Wiolu :wit
Jest czy się pozachwycać u Ciebie ,oj jest ;:108
Piękne damy różane, piękne masz odmiany, oj piękne ;:215 I ,duże , bogato ukwiecone hortensje - ile mają już latek ???
A ta Hortensję Limelight ,jest cudna .Ja też ja mam, ale gdzie jej to Twojej :( moja kupiona w tym roku.To za ile będzie tak okazała jak twoja ? normalnie nie mogę od niej oczu oderwać :shock:
Moje dużo mniejsze,jeszcze o połowę zredukowane po koszeniu trawy mojego M :twisted:
Hibiskuski śliczne ;:173
jol_ka
1000p
1000p
Od: 27 lip 2007, o 12:01

Post »

Wioluś, melduję się w Twoim wątku po bardzo długiej przerwie ogrodowo - forumowej.
Ale, jak czytałam nie tylko mnie taka niemoc ogarneła :;230
Przepiękne masz te hortensje, podziwiam, pozytywnie zazdroszczę i bardzo się cieszę, że mam u siebie jeszcze tak dużo miejsca do obsadzenia ;:138
Liliowce i różyce też super, bardzo ładnie Ci kwitły 8-) a po trawniku w ogóle nie widać, że coś mu dolega - trochę jednak u Was padało, podczas gdy u nas było upalnie i bezdeszczowo.
Wianki cudne, a ten pomysł na podpałkę do kominka godzien odgapienia - niestety w tym roku to już chyba za późno, przyznam się, że ja swojej lawendy nie zdążyłam ściąć i tkwi wciąż taka brzydka na rabacie :oops:
Lenistwo ogrodowe już mi (chyba) przeszło, więc postaram się zaglądać częściej :lol:
Pozdrawiam Jola
jo_linki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”