Gosik hihi to faktycznie sie nie zrozumialysmy, bo na Twoje pytanie czy nie chce, napisalam ze chce - ale juz mam od sasiadekCzyli nie chcesz firletki? A szkoda, bo własnie u siebie jej się pozbywam. Nie starszych roślin, ale siewek.
Ogródek Gosi 13
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Gosi 13
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Gosiu, wiesz może jak nazywa się ta lilia bordowa z białymi końcówkami ? tez taką mam ale jako nn ...
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja zapytam o róże z 1 i 9 zdjęcia... co to za ślicznotki ?
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Haha zdecydowanie największe wrażenie robi hortensja, ta koło bza
Miło wiedzieć w końcu, jak te piękności jakie pokazujecie wyglądają na żywo. I zdecydowanie +10 do urody
Miło wiedzieć w końcu, jak te piękności jakie pokazujecie wyglądają na żywo. I zdecydowanie +10 do urody
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Śliczne różyczki. Gosiu ja dziękuję za dzwonka.
Chociaż biały przydałby się, mam niebieskiego.
Usuwam w tym roku nadmiar okazuje się, że niektóre są zbyteczne.
(Przerabiania działek cd.
)Może powstanie coś samoobsługowego. 
Chociaż biały przydałby się, mam niebieskiego.
Usuwam w tym roku nadmiar okazuje się, że niektóre są zbyteczne.
(Przerabiania działek cd.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Gosiu gratuluję pięknie wybarwionej trawy

- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu czy ja u Ciebie czytałam że ścięłaś wilczomlecz ??? jaki ??? mam za wysoki i po deszczu na pewno leży 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Przetaczniki , szałwie i róże to podstawowy letni zestaw w ogrodzie...
Piękne , kolorowe rabaty a róże , bajeczne !Miłe oku obrazki !

- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Acropolis
Miałam kiedyś, ale.. nie wytrzymała zimy.
Miałam kiedyś, ale.. nie wytrzymała zimy.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jula, wyjaśniło się.
Ale jakbyś coś chciała to pisz
Evo, u mnie ona też nn. Jakoś do nazw lilii nie przywiązuje wagi.
Gabrysiu, na 1 i 2 zdjęciu to Maria Teresa. Rewelacyjna róża. Zdrowa, obficie kwitnie. Ma wyprostowany pokrój, czyli się nie pokłada. Jedynie nie pachnie, ale dla mnie to nie wada.
Natomiast na 9 zdjęciu to Pashmina. W zeszłym roku nie byłam nią zachwycona, ale w tym już się nie dziwię dlaczego dziewczyny tak nad nią piały. Dała popis
Paulinko, chodzi Ci o tę, którą musiałam odkrywac przed Tobą
To urok mojego ogrodu
Akurat nie trafiłaś na najlepszy czas dla róz. Tydzień temu to było na co popatrzeć. Teraz już zaczęły przekwitać.
Marylko, czyli obie jesteśmy na tym samym etapie. Tylko nie wiem, czy mi się uda, bo niby chciałabym mieć mniej naładowany ogródek, a potem znowu zaczyna mi się to podobac.
Rozdwojenie jaźni.
Jak się zdecydujesz na dzwonka daj znac
Aga, pamiętam o Tobie. Sadzonka goździka już przygotowana. Czekam jeszcze aż dzwonki zaczną mniej kwitnąc.
Trawnikiem sama jestem zachwycona.
Tylko narobiłam sobie roboty. Trzeba go kosić 2 razy w tygodniu. Stary raz na dwa
Teresko, ja ścięłam wilczomlecza mitrowatego. Trzeba mu obcinać te pędy na których pojawiają sie kwiaty. Inaczej wygląda makabrycznie. Jak zetniesz te stare gałązki pojawiają się nowe.
Maryniu, jak wiesz, lubię mieszanki. Czasem wybuchowe. To jeden z najpiękniejszych letnich widoków. Potem u mnie bedzie trochę uspokojenia i dopiero w sierpniu zaczną popis kolejne kwiaty.
Aniu, Acropolis mnie cały czas zachwyca. Coraz ładniej kwitnie. A była to bardzo marna sadzonka, tylko z jednym korzonkiem obciętym na maksa. Jest u mnie już kilka lat. Przeżyła nawet te wstrętną zimę sprzed 2, czy 3 lat.

Ale jakbyś coś chciała to pisz
Evo, u mnie ona też nn. Jakoś do nazw lilii nie przywiązuje wagi.
Gabrysiu, na 1 i 2 zdjęciu to Maria Teresa. Rewelacyjna róża. Zdrowa, obficie kwitnie. Ma wyprostowany pokrój, czyli się nie pokłada. Jedynie nie pachnie, ale dla mnie to nie wada.
Natomiast na 9 zdjęciu to Pashmina. W zeszłym roku nie byłam nią zachwycona, ale w tym już się nie dziwię dlaczego dziewczyny tak nad nią piały. Dała popis
Paulinko, chodzi Ci o tę, którą musiałam odkrywac przed Tobą
To urok mojego ogrodu
Akurat nie trafiłaś na najlepszy czas dla róz. Tydzień temu to było na co popatrzeć. Teraz już zaczęły przekwitać.
Marylko, czyli obie jesteśmy na tym samym etapie. Tylko nie wiem, czy mi się uda, bo niby chciałabym mieć mniej naładowany ogródek, a potem znowu zaczyna mi się to podobac.
Rozdwojenie jaźni.
Jak się zdecydujesz na dzwonka daj znac
Aga, pamiętam o Tobie. Sadzonka goździka już przygotowana. Czekam jeszcze aż dzwonki zaczną mniej kwitnąc.
Trawnikiem sama jestem zachwycona.
Tylko narobiłam sobie roboty. Trzeba go kosić 2 razy w tygodniu. Stary raz na dwa
Teresko, ja ścięłam wilczomlecza mitrowatego. Trzeba mu obcinać te pędy na których pojawiają sie kwiaty. Inaczej wygląda makabrycznie. Jak zetniesz te stare gałązki pojawiają się nowe.
Maryniu, jak wiesz, lubię mieszanki. Czasem wybuchowe. To jeden z najpiękniejszych letnich widoków. Potem u mnie bedzie trochę uspokojenia i dopiero w sierpniu zaczną popis kolejne kwiaty.
Aniu, Acropolis mnie cały czas zachwyca. Coraz ładniej kwitnie. A była to bardzo marna sadzonka, tylko z jednym korzonkiem obciętym na maksa. Jest u mnie już kilka lat. Przeżyła nawet te wstrętną zimę sprzed 2, czy 3 lat.

- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Gosiu, a jak wysoko rośnie Maria Teresa ?... jest taka subtelna i korci mnie...
- nena08

- Od: 8 lut 2012, o 10:06
Odrobiłam zaległości i chciałabym się ponudzić przy Acropolis.
Trawnik wyszedł świetny
Trawnik wyszedł świetny
- Margaret2014
- 1000p

- Od: 20 maja 2014, o 08:21
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Gabrysiu, u mnie Maria rośnie do 1 m. Ma wyprostowany pokrój, chociaż jak ma dużo kwiatów galęzie trzeba trochę podeprzeć. Jest bardzo zdrowa.
Aniu, jeśli masz ochotę to możesz odwiedzić ją osobiście
Margaret, lilie i liliowce dopiero zaczynają. Są super, bo wszędzie się zmieszczą
Evo, naprawdę widać różnicę. Jestem prze szczęśliwa. A i chyba mój m. też, bo to on chce go kosić. Kiedyś trzeba było go gonić, a teraz niepytany zabiera się za to.
Dzisiaj nie róże

Aniu, jeśli masz ochotę to możesz odwiedzić ją osobiście
Margaret, lilie i liliowce dopiero zaczynają. Są super, bo wszędzie się zmieszczą
Evo, naprawdę widać różnicę. Jestem prze szczęśliwa. A i chyba mój m. też, bo to on chce go kosić. Kiedyś trzeba było go gonić, a teraz niepytany zabiera się za to.
Dzisiaj nie róże