Witam miłych gości
Krysieńko bardzo Ci dziękuję za miłe słowa i uznanie. Wiosna nierychliwa, ale i do Ciebie dotrze z pewnością. Pszczółki na pewno będą wdzięczne za Twoje cebulowe nasadzenia.
Izuniu jestem, jestem

Plany są ambitne, ale czy realistyczne?! Sezon się dopiero zaczyna. Przede mną czas przesadzeń i przenosin. Bardzo jestem ciekawa Twoich kwitnień, tak więc zakładaj wątek i pokaż co u Ciebie.
Iwonko wiosny ukryć się nie da. Coraz więcej kwitnących kwiatów. Szkoda, że się ochłodziło.
Lideczko oj tak. Plany wielkie. A co do realizacji... Czas pokaże. Pszczółki głodne po zimie, ale skoro się już obudziły to znaczy że wiosna już jest.
Jacku bardzo dziękuję za pochwały. Zestawienie ranników przy żurawkach wyszło przypadkowo i rzeczywiście fajnie to wygląda. Cieszę się, że żurawki ode mnie zadomowiły się na Twoich rabatach. Te rośliny to prawdziwe "twardzielki".
Aguś ciepła i słoneczna aura sprawiła, że nasze ogródki robią się coraz bardziej kolorowe. Mnie również buzia uśmiecha się na widok pszczółek. Lubię je obserwować. To takie pracowite i pożyteczne owady.