Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Wow ;:oj ;:oj ;:oj Ale latarenki, już się nie mogę doczekać Twoich aranżacji. A u mnie oficjalnie wianuszek udekorował drzwi doczekał się :wink:
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko latarenki bardzo ładne i te niebieskości śliczne ;:215
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Piękne te Twoje nowe latarenki :D Bardzo mi się podobają.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Mnie też.
Ale i słoneczne widoki są śliczne.
Te żółcie dają po oczach.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Agnes ale jesiennie się zrobiło u Ciebie ale kolory jesienne są takie ciepłe i miłe że bardzo przyjemnie się ogląda takie zdjęcia ;:138
Podlało solidnie i można przystąpić do kopania tylko jeszcze chyba muszę sobie zakupić gdzieś czasu ;:219
Asiu u mnie Chopin rośnie na słoneczku. U mnie ziemia piaszczysta, uboga w składniki odżywcze..... gdy sadzę róże to bardzo dokładnie przygotowuję im stanowisko...... wykopuję duży dół i sypię w niego ziemię kupną, kompost i obornik, to wszystko dokładnie mieszam z ziemią rodzimą i dopiero sadzę krzaczek.... Niczym nie pryskam....w pierwszym roku, a czasami i przez 2 lata wcale nie zasilam....
Taki system sadzenia nie tylko róż i ja praktykuję, nawożenie dopiero po dwóch latach a piękne widoki jak różyce dobrze się zakorzenią. Cóż począć jak się ma piaskownicę a nie ogrodową ziemię ;:219
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Ilość kwiatów na języczce robi wrażenie ;:oj
Pisałem Ci wcześniej, że zakwitła chryzantema od Ciebie ale okazało się, że tamta była od kogoś innego. Twoja zakwitła dopiero teraz. Płatki w pąku są kremowopomarańczowe 8-)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguniu witaj ;:196
Ależ piękny zakup zrobiłaś ;:oj Gratuluję! Latarenki podobają mi się bardzo ;:167 i czekam jak idealnie je wkomponujesz w swój zielony świat :D Czekam z niecierpliwością na zdjęcia ;:65
Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Dębik się spóźnił? Albo zwcześnił, bo myśli, że wiosna? Muszę moje obejrzeć :)
Latanie zgrabne! Światła w ogrodzie wieczorem stwarzają niezwykłą atmosferę!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Agnieszko, piękne latarnie kupiłaś! Cudnie ozdobią ogród albo taras :D
Fotki przebarwiajacych się hortensji śliczne.
Miłego dnia.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

I mnie też bardzo podobają się latarenki....pewnie sporo kosztują....ostatnio widziałam białe,przecierane drewniane,za 45 zł szt tej mniejszej ,moze miała tak z 30 cm.
Widze, że jeszcze sporo kwitnie u Ciebie....
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Lampy, lampeczki, latarenki - uwielbiam je. Super zakup Aga ;:333
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko piekne te latarenki :D
masz ogród przy domku, to możesz sobie na to pozwolić i cieszyć się piekną kompozycją ogrodu :D
pozdrawiam serdecznie papa :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jula u mnie wreszcie troszkę wilgoci pojawiło się.... ale nie jest to deszcz, niestety, ale delikatna mżaweczka .... cóz ....dobre i to może wreszcie się rozpada :?
Ja również baaardzo liczę na taki pogodowy jesienny scenariusz o jakim piszesz ;:224

Misiu u mnie tylko mży..... mam nadzieję, że wreszcie naprawdę popada i podleje....ziemia strasznie wysuszona.... potrzeba porządnego deszczu żeby ją nawodnił :roll:
Misiu ten ,,koszyczek,, który widzisz za hortensją, to na tym pnie się clematis, to taki wysoki stelaż na pnącza.... Rośnie z tyłu hortensji i na fotce wygląda jakby był tam dla niej 8-)

Asiu w tej chwili jest bardzo duża wyprzedaż i latarenki kupiłam za półdarmo ....ze 163 zł przecenili komplet 2 szt na 71,50zł

Danuś ja kocham wszystko co jest z ogniem związane...... świece, świeczniki, latarenki..... namiętnie to kolekcjonuję i nigdy nie umiem się oprzeć jak coś takiego widzę :D
Twoje są piękne, sama elegancja.... mi zresztą podobają się wszystkie :roll: :lol: ...... ale zależało mi, żeby do mojego ,,grzecznego,, naturalistycznego stylu ( drewno i wiklina) wprowadzić coś, co go nieco zakłóci..... jakiś taki pazur.... takie lekkie zaburzenie harmonii, przełamujące schemat.... taki ,,kwiatek do kożucha,, łamiący stereotypy..... uwielbiam taką odrobinę ,,niepokoju,, Dlatego też postawiłam na orientalne latarenki 8-)

Justynko cieszę się, że latarenki podobają Ci się i już biegnę do Ciebie zobaczyć jak prezentuje się wianek na drzwiach....ja myślałam, że będzie on do domku na stół :lol:

Marysiu cieszę się, że podobają Ci się latarenki ;:196 Te niebieskości bardzo mnie cieszą.....dzwoneczek kwitnie i kwitnie....całe lato :D

Aniu cieszę się bardzo, ze podobają Ci się latarenki , uwielbiam je w różnych dekoracjach ;:167

Gosiu cieszę się że podobają Ci się ;:167
Żółtości sporo jest w moim ogródku, bardzo je lubię, wprowadzają taki słoneczny nastrój nawet w pochmurne, deszczowe dni :D

Majeczko wszystkie różyczki z tak przygotowaną ziemią pięknie rosną.... mam kilka sadzonych wiele lat temu, jeszcze nie przygotowywałam w ten sposób podłoża i są marnymi krzaczkami..... wiosną chyba wszystkie je wykopię i przesadzę....
Zazdroszczę, ze tak dobrze u Ciebie popadało.... u mnie od nocy marna mżawka .... mam nadzieję, ze wreszcie się rozpada na dobre, bo ziemia straszliwie wysuszona.....
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Też myślałam, ale koncepcja jest zmienna i zawisł na drzwiach. Wygląda przepięknie ;:138 Zdjęć jeszcze nie mam, ale nadrobię zaległości ;)
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jacku języczka to prawdziwy kolos.... i pod względem liści i kwiatów.... jest olbrzymia....uwielbiam ją :D
Moja chryzantemka jeszcze nie kwitnie..... nawet pąki są malusie.... ona nawet jak rozkwitnie, to kwiaty na początku mają takie pomarańczowo-kremowe zabarwienie w środeczku :D

Grażynko witaj.... nie było Cię kilka dni na Forum, cieszę się, ze już jesteś ;:196
Miło mi bardzo, że latarenki podobają Ci się.... jeszcze troszkę czasu minie zanim latarenki będą gotowe, bo chcę do nich specjalnie świece zrobić( mam kilka pomysłów, jeszcze nie zdecydowałam się, który wybrać :roll: ) a to trochę potrwa :D

Miłeczko mój dębik po wiosennym właściwym kwitnieniu co jakiś czas wypuszcza pojedyncze kwiatuszki :D
Cieszę się, ze latarenki podobają Ci się.... uwielbiam płonące ogniki.....

Reniu latarenki planuję poustawiać na tarasie i na schodach przy wejściu do domu :D .... może i coś przy huśtawce stanie ... jest ich tylko 7, więc nie bardzo mogę poszaleć :lol:
I ja bardzo lubię gdy hortensje przebarwiają się.... łapią takie piękne kolorki....

Grażynko latarenki są w świetnej cenie.... jest ogromna posezonowa obniżka i kupiłam je za półdarmo ...ze 163 zł przecenili komplet 2 szt na 71,50zł
Drewniane latarenki to moje marzenie....ale niestety duże są bardzo drogie, a mi na większych rozmiarach zależy..... i musiałyby stać koniecznie pod dachem.... a te mogą stać tam gdzie mi pasuje.....

Basiu, więc mamy wspólnych ulubieńców :D ja również kocham wszystkie świece, świeczniki, latarenki..... uwielbiam żywy ogień :D

Bożenko witaj ;:196 cieszę się, że podobają Ci się latarenki... Faktycznie ogród przy domu daje większe możliwości, niż ten usytuowany gdzieś dalej... gdzie trzeba dojechać i nie ma się na wszystko baczenia..... Ale najważniejsze, jeśli w ogóle jest .... to taka radość posiedzieć wśród kwiatów....a takie dekoracje... mogą być, ale równie dobrze może ich nie być ;:196

Justynko pewnie, że warto zmieniać koncepcje :D A wianuszek może wędrować i cieszyć w różnych miejscach :D Ja teraz też mam ochotę zrobić sobie na drzwi.... tylko czekam na dostawę materiałów z hurtowni , bo mi się pokończył susz :D I on też będzie wędrował.... trochę będzie stał na komodzie, trochę wisiał na drzwiach :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”