Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Danusiu u mnie już ok ;:333 Ja właśnie zrobiłam rundkę w lesie... pogoda bajeczna... w lesie normalnie jak na wiosnę.. zieleniutko i wrażenie, że za chwilę będą wychodzić krokusy :D
Rafaello jest lux... moim zdaniem, tylko ja daję mniej cukru bo dla mnie ilość w przepisie nie do przyjęcia :wink:
Biegasz? Super... super... super! Gratuluję!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak ,biegam jak nie mam z kim iść na kije ;:215 Bardzo to lubię i chcę zarazić M będzie mi raźniej :lol:
Ja byłam raniutko, po 7 ;:215 Teraz faktycznie bajeczna pogoda ;:173
Zrobię i zastosuję sie do Twoich zaleceń ...cukru jak najmniej ;:333
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Danusiu to fantastycznie, że tak się rozwijasz sportowo :lol: ... jestem jak najbardziej za motywacją eMa bo wtedy jest nam zarówno raźniej jak i weselej :wink:
Pogoda jest jak marzenie tylko na Wielkanoc a nie na Boże Narodzenie.. jakoś człowiek dziwnie się czuje :lol: ... ale ocieplenie klimatu- jest i podobno takie sytuacje będą wkrótce normalną sprawą;)
Danusiu cukru jak najmniej- masz świętą rację! ;:168
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj Grażynko :wit
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie Kochani w Nowym Roku!
No i mamy 2014 rok.... Słoneczko pięknie świeci od rana... mam nadzieję, ze to zapowiedź i wspaniała prognoza na ten rok..

Życzę Wam wszystkim na ten Nowy Rok aby wszystko co złe odeszło ze starym rokiem a wszystko co najlepsze pozostało z Wami. Życzę Wam spełnienia założonych planów zarówno ogrodowych jak i życiowych, miłości w domu...radości w pracy....bezcennego zdrowia i przyjaciół, którzy zawsze są życzliwi... tego Wam ogromnie życzę... i dziękuję, że towarzyszyliście mi przez ten ostatni rok ;:4

Pierwszy dzień nowego roku chyba wykorzystam na odpoczynek w ruchu, za chwilkę zabieram psa i idę cieszyć się obecną aurą... później obiadek i pewnie odwiedzę rodziców.
Madziu ;:168
Nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie Twoja wizyta! Bardzo się cieszę, że wróciłaś i jesteś z nami :D
Dziękuję Kochana za życzenia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę ;:196

Trzymajcie się cieplutko!
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, witaj w Nowym Roku ;:196
Życzę ci, aby ten rok był lepszy od poprzedniego, dużo radości, miłości, spokoju, realizacji wszystkich planów i opieki Bożej ;:196

U mnie szaro, ale ciepło. Jestem sama w domku :tan Rozkoszuję się ciszą :wink:

Mam pytanko, czy byłabyś chętna na hortensje ogrodowe?

Miłej przechadzki z pieskiem .
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko, życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Nich Ci szczęści w domu, w życiu i w ogrodzie ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Grażynko- radości , miłości , spokoju - oby ten rok był spełnieniem Twoich marzeń.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko gdzie się podziewasz?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, witam w pierwszy pracowy dzień, po długiej dla wielu osób przerwie.
Jak się dziś masz?
Ciemnica jeszcze, ale liczę na ładny dzień, podobnie jak wczorajszy, Trzejkrólowy.
Spełnienia wszystkim planów i marzeń, które sobie zakładasz na 2014!
Ściskam serdecznie,
A
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażynko, wpadłam do Ciebie na kawkę - jak za dawnych dobrych czasów :) . Może dzisiaj zajrzysz i akurat wypijemy ją razem?
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Ja też wpadłam na kawę ;:304
Miłego dzionka :wit
Jak tam sytuacja w ogródku? u mnie cebulowe na szczęście nie wychodzą ale róże mają nowe listki i rozchodniki wystawiają łepki z ziemi ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko, daj znać że u ciebie wszystko dobrze ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie wieczorową porą... :D
Cieszę się ogromnie, że pomimo mojej nieobecności jesteście i czuwacie abym Was nie zaniedbywała... baaardzo dobrze! Tak trzymajcie dalej! :D Już się melduję;)
Powiem Wam tyle...., cieszę się, że święta już się skończyły :lol: ... i mam nadzieję, że wpadnę w swój rytm i zacznę funkcjonować tak jak lubię.... co oczywiście nie znaczy, że nie lubię świąt... uwielbiam, ale chyba już miałam przesyt...:) Nawet choinka mnie już drażni... i daję jej czas do wizyty księdza, którą mam w piątek:) a później bye, bye, bye...!
Weekend spędziłam w szkole, kolejny zapowiada się podobnie, no i kolejne egzaminy na karku więc mobilizuje się do nauki :D.... ale ciągle do przodu i to jest dla mnie najważniejsze :D
Właśnie wróciłam z córą ze szkoły muzycznej.. zrobiłyśmy pyszną sałatkę z warzyw różnorakich, z czosnkowymi grzankami... no cóż żołądek po świętach domaga się więcej niż to zwykle bywało:) Ale było pysznie!
Czuję, że z dnia na dzień moja ogrodnicza dusza domaga się coraz więcej uwagi... i już zaczynam planować wiosenne zakupy, rabaty, w tym roku postanowiłam, że chcę założyć sobie chociaż mały kawałeczek warzywniaka... chociażby właśnie na takie pyszne sałatki;) Mam nadzieję, że przypomnicie mi ten mój zacny plan na wiosnę...obym się nie rozmyśliła :D Wiem, że mogę na Was liczyć!
Reniu! ;:196
Dziękuję serdecznie za noworoczne życzenia... i troskę!
Tobie i Twojej rodzince również wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia tych najskrytszych marzeń, niech każdy Twój dzień będzie wypełniony radością i nadzieją na lepsze jutro!
Reniu... dla hortensji zawsze znajdę miejsce... czy masz jakieś nadwyżki?
Kasiulka dzięki serdeczne za życzenia!
Tobie również życzę wszystkiego co się dobrem zwie! Kasiu fantastycznie przystroiłaś swój dom na święta, zresztą masz talent po mamusi, bo od jej wystroju domu nie mogłam oczu oderwać! Pięknie!
Dorotko dziękuję bardzo za życzenia i szczerze je odwzajemniam! Dobrego wieczoru!
Madziu ;:196
Mówiłam Ci już jak cieszę się z Twojego powrotu na Fo... bardzo Cię tutaj brakowało... i tęskniłam ogromnie za Tobą ;:168 Zaglądałam do Twojego wątku i bardzo mnie ta cisza martwiła... ;:196 Wpadłaś do mnie na kawkę... a ja taka niegościnna dzisiaj ;:131 ale zapraszam na jutro, to wypijemy razem ok? Oczywiście jak będziesz miała chwilkę ;:196
Aguś witaj Kochana!
Dziękuję za serdeczne życzenia, które oczywiście odwzajemniam!
Z powrotu do pracy się cieszę... tak po prostu;) W życiu mam swój rytm... i jeżeli na dłużej jest on zakłócony... najzwyczajniej w świecie mi go brakuje;) Zaraz zmykam do Ciebie, bo na pewno mam spore zaległości...a tam zwykle bardzo dużo się dzieje!
Aguniu pozdrawiam Cię serdecznie!
Moniu;)
Ja dzisiaj niegościnna.. więc musiałaś sama wypić kawkę;) Ale mam nadzieję, że jutro też wpadniesz, to wypijemy razem;)
U mnie cebulowe wychodzą... i jak tak dalej pójdzie to chyba kupię ziemię i ich przysypię, żeby nie umarzły. Mam nadzieję, że matka natura wie co robi;) O widzisz... nie popatrzyłam na rozchodniki... jutro ich obejrzę;) Dobrego wieczoru!
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko ja też się cieszę że się cieszysz :). Bardzo mi miło. Oczywiście jak tylko zdążę to wpadnę na kawusię. Ja też planuję mały warzywniak w tym roku. Koniecznie. Nie duży ale właśnie co swoje to swoje. W zeszłym roku zajadałam się warzywkami z ogródka Taty i tak żałowałam że się ze swoim nie ogarnęłam. Jak tam Ci idą egzaminy? Trzymam kciuki żeby sesja szybko była z głowy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”