Witajcie wieczorową porą...
Cieszę się ogromnie, że pomimo mojej nieobecności jesteście i czuwacie abym Was nie zaniedbywała... baaardzo dobrze! Tak trzymajcie dalej!

Już się melduję;)
Powiem Wam tyle...., cieszę się, że święta już się skończyły

... i mam nadzieję, że wpadnę w swój rytm i zacznę funkcjonować tak jak lubię.... co oczywiście nie znaczy, że nie lubię świąt... uwielbiam, ale chyba już miałam przesyt...

Nawet choinka mnie już drażni... i daję jej czas do wizyty księdza, którą mam w piątek:) a później bye, bye, bye...!
Weekend spędziłam w szkole, kolejny zapowiada się podobnie, no i kolejne egzaminy na karku więc mobilizuje się do nauki

.... ale ciągle do przodu i to jest dla mnie najważniejsze
Właśnie wróciłam z córą ze szkoły muzycznej.. zrobiłyśmy pyszną sałatkę z warzyw różnorakich, z czosnkowymi grzankami... no cóż żołądek po świętach domaga się więcej niż to zwykle bywało:) Ale było pysznie!
Czuję, że z dnia na dzień moja ogrodnicza dusza domaga się coraz więcej uwagi... i już zaczynam planować wiosenne zakupy, rabaty, w tym roku postanowiłam, że chcę założyć sobie chociaż mały kawałeczek warzywniaka... chociażby właśnie na takie pyszne sałatki;) Mam nadzieję, że przypomnicie mi ten mój zacny plan na wiosnę...obym się nie rozmyśliła

Wiem, że mogę na Was liczyć!
Reniu!
Dziękuję serdecznie za noworoczne życzenia... i troskę!
Tobie i Twojej rodzince również wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia tych najskrytszych marzeń, niech każdy Twój dzień będzie wypełniony radością i nadzieją na lepsze jutro!
Reniu... dla hortensji zawsze znajdę miejsce... czy masz jakieś nadwyżki?
Kasiulka dzięki serdeczne za życzenia!
Tobie również życzę wszystkiego co się dobrem zwie! Kasiu fantastycznie przystroiłaś swój dom na święta, zresztą masz talent po mamusi, bo od jej wystroju domu nie mogłam oczu oderwać! Pięknie!
Dorotko dziękuję bardzo za życzenia i szczerze je odwzajemniam! Dobrego wieczoru!
Madziu
Mówiłam Ci już jak cieszę się z Twojego powrotu na Fo... bardzo Cię tutaj brakowało... i tęskniłam ogromnie za Tobą

Zaglądałam do Twojego wątku i bardzo mnie ta cisza martwiła...

Wpadłaś do mnie na kawkę... a ja taka niegościnna dzisiaj

ale zapraszam na jutro, to wypijemy razem ok? Oczywiście jak będziesz miała chwilkę
Aguś witaj Kochana!
Dziękuję za serdeczne życzenia, które oczywiście odwzajemniam!
Z powrotu do pracy się cieszę... tak po prostu;) W życiu mam swój rytm... i jeżeli na dłużej jest on zakłócony... najzwyczajniej w świecie mi go brakuje;) Zaraz zmykam do Ciebie, bo na pewno mam spore zaległości...a tam zwykle bardzo dużo się dzieje!
Aguniu pozdrawiam Cię serdecznie!
Moniu;)
Ja dzisiaj niegościnna.. więc musiałaś sama wypić kawkę;) Ale mam nadzieję, że jutro też wpadniesz, to wypijemy razem;)
U mnie cebulowe wychodzą... i jak tak dalej pójdzie to chyba kupię ziemię i ich przysypię, żeby nie umarzły. Mam nadzieję, że matka natura wie co robi;) O widzisz... nie popatrzyłam na rozchodniki... jutro ich obejrzę;) Dobrego wieczoru!