jupiiiiiii to mam już nasionkaPaulii pisze:Właśnie takie się zbiera nasinka Lwiej Paszczki czarniutkie a nasienniki powinny być suchutkieAmara pisze:crazydaisy
Paulii witaj własnie miałam sie ciebie zapytać kiedy zbierać nasionka lwiej paszczki ?
bo u mnie chyba już są takie nasienniki suche z czarnymi ziarenkami![]()
nie znam się to pytam
hee, ja tez tak mam u mnie poszło z liliowcami,,,,chociaż kilka miałam,,,z jeżówkami,szałwiami,,,, i jeszcze inne np,hortensje,,,,,tak to jest człowiek naoglada sie sliczności i potem sama takie chceAmara pisze: Aniu ja nie miałam żadnej dopóki nie zalogowałam się na FO![]()
Aniu u mnie jest "ten luksus" że mam TYLKO balkon bo obawiam się że przy choć małym kawałkuanabuko1 pisze:hee, ja tez tak mam u mnie poszło z liliowcami,,,,chociaż kilka miałam,,,z jeżówkami,szałwiami,,,, i jeszcze inne np,hortensje,,,,,tak to jest człowiek naoglada sie sliczności i potem sama takie chceAmara pisze: Aniu ja nie miałam żadnej dopóki nie zalogowałam się na FO![]()
![]()
Ładne begonki,,,akasamitka z tymi wielkimi pomponami tez ładniutka
oj to straszneElleBelle pisze:Podziwiam Twój zapał jak masz tylko balkonikJa też miałam kolekcję fuksji i to bardzo długoletnich ale w ubiegłym roku padły mi wszystkie ,to był okropny rok dla mnie i już nie odbudowałam swoich kolekcji