Actusowa kolekcja cz.II

Zablokowany
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Actusowa kolekcja cz.II

Post »

Hej Piotrus :D .Dla mnie tez jest on super ,taki subtelny i jednoczesnie bardzo urokliwy :D
Awatar użytkownika
sekunda
50p
50p
Od: 11 kwie 2013, o 11:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit , łoooo... Piccolo śliczny,taki długi pęd :shock: ładnie go upięłaś :)
Oczywiście,cała twoja kolekcja storczysów cudowna ;:167
Kasiu,mam pytanko,czy Mini Mark może pachnąć? bo jakoś nigdzie w wątkach nie wyczytałam,albo przeoczyłam coś na ten temat,
pytam bo dziś,kiedy robiłam "przegląd" moich kwiateczków to właśnie zauważyłam,że mój Mareczek pachnie :tan coś tak podobnie do konwalii,no może delikatniej :D Czy jest to możliwe :?:
pozdrawiam,Asia
actus
1000p
1000p

Post »

Hej Asienko dziekuje za mile slowa ;:196 .Wiesz ,nie mam pojecia czy MM pachnie ,wszystko mozliwe bo ja dopiero odkrywam niektore ktorych wczesniej nie wachalam a teraz wielkie zdziwienie ,bo pachna.Powacham mojego MM to Ci powiem :D
Awatar użytkownika
sekunda
50p
50p
Od: 11 kwie 2013, o 11:37

Post »

Dzięki ;:168 powiem Ci ,że jak go dostałam to mam taki odruch (przy wszystkich kwiatkach) że zaraz wącham,kurcze i nie pachniał ;:131
ale teraz pachnie i to mnie cieszy :heja
pozdrawiam,Asia
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

actus ale genialny kolor ;:oj ;:oj ;:oj skojarzył mi się z kompotem albo sokiem z rabarbaru :;230 jak nie upoluje zielonego to będę się rozglądać za podobnym marketowcem ;:138 może znajdę choć troszkę podobnego ;:oj
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

Dusia o ktorym mowisz?O Piccolo Red????
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

dokładnie o tym ;:108 jest taki do zjedzenia ;:131
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p
Od: 30 lis 2012, o 08:23

Post »

:wit
Milo znów oglądać zdjęcia Twoich storczyków :D Jak zawsze jestem pod wrażeniem ich różnorodności i pięknych kwiatów ;:oj Taki śliczny i delikatny ;:167
Szafirek podbił moje serce ;:167
Coraz bardziej kusi mnie MM :D Podejrzewam, że jak spotkam to kupię :D
Ta Twoja kuleczka robi wrażenie ;:oj Niesamowity pędzik ;:oj Ciekawe czy znowu Ci się przedłuży :D
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34

Post »

Witaj Kasiu :wit
Zaprezentowałaś swoją bogatą kolekcję storczyków,że nie wiadomo o którym powiedzieć najładniejszy,najciekawszy ;:138
Dziś stawiam na Arletkowego pelorica bo wg mnie jest niezwykle oryginalny spośród pozostałych równie oryginalnych ;:333
Pozdrawiam.
actus
1000p
1000p

Post »

Madziu,Arku bardzo Wam dziekuje za wizyte i miule slowa ;:196 .Faktycznie szafirek ostatnio podbil moje serce i ciesze sie Madziu ,ze Tobie tez sie podoba.
Arku ,Peloric od Arletki jest cudny!!Jak go tylko zobaczylam ,nie moglam sie po prostu oprzec.Mam nadzieje ,ze rozgalezi pedzik lub zaszczyci mnie nowym;w ten sposob będę sie dlugo cieszyc widokiem jego pieknych kwiatuszkow :D
Awatar użytkownika
Mariusz3357
1000p
1000p
Od: 10 paź 2011, o 16:43

Post »

Szafirek jest piękny,ta jego delikatność ;:oj A Piccolo,hmmm moje wielkie niespełnione marzenie ;:167 Widać że im u Ciebie dobrze i się odwdzięczają... ;:196
Pozdrawiam Mariusz3357
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

oj Piccolo kusi niemiłosiernie ;:167 Jego upięcie tez mi się bardzo podoba :) No i Liodoro ;:167 a powiem Ci, że mój ostatnio się przewrócił i wylazł z doniczki i zero, zero nowych korzonków ;:145 Zastanawiam się czy nie przesadzić go w keramzyt tak jak Wy to robicie, ale musiałabym znaleźć wyższe naczynie bo on ma dość długą ta "część podziemną" i w zwykłej doniczce będzie za blisko wody. Jak znajdę jakiś wyższy wazon to chyba spróbuję tej metody z keramzytem i woda na dnie ;:215
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Sprobuj Aniu bo moje wszystkie tak reanimowane cos wypuszczaja poza Stuartiana ktora bardzo kiepsko wyglada i obawiam sie ze nic z niej nie bedzie i wtedy to sie chyba zaplacze! ;:223 ;:145 ;:145
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

tak pokombinuję Kasiu, tylko jak znajdę wyższe naczynie, bo w takiej doniczce woda będzie za wysoko podsiąkać :) Jutro chyba pojadę do domu i planuję już zabrać tam reanimka i może te maluchy od Ciebie, są takie poręczne :D Więc w domu powinnam znaleźć odpowiednie naczynie ;) kurde nawet to Asahi mu nic nie dało ;:124 wszystkie idą pięknie w korzonki, tylko nie on.. może w ten sposób się buntuje i mówi "tęsknię za Kasią"? :D
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

;:306 Ja mysle ze trzeba go bylo od poczatku do keramzytu wsadzic.Jest w korze wiec to na pewno go nie stymuluje zwazywszy na to ze byl w stanie do reanimacji .Wiec dzialaj Sliczna ,zobaczysz jak zakwitnie i zapachnie ze bylo warto :D
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”