Jadziu wytłumacz jej co to kompostownik może zrozumie
Wczoraj w Bydgoszczy było spotkanie forumowiczów , obradowaliśmy przy okrągłym stole . Było super , a Mirki nalewka mniam przednia
Elu choinka jest świetna , ja też się pochwalę niedługo dekoracjami a ŚWIĘTA , jak się odważę zrobić zdjęcia
Do maja kochana tak daleko ,że nie wiem czy wytrzymam , podglądam FO i to mnie trzyma
Ja gapię się na zdjęcia dłuższą chwilkę. Tak mi się przyjemnie na sercu zrobiło, błogo. Bardzo często oglądam zdj. z działeczki na pocieszenie oczu.
Elu, ciekawa i niespotkana choineczka. Mnie się podoba. Ja zabijam "miedzy czas" -tłumaczenie - pomiędzy ważnymi czynnościami w kuchni- robótkami na drutach. I jakoś czas szybciej leci. Miłej niedzieli życzę.
Dziewczyny dziękuję za odwiedziny
Też lubię w zimowe wieczory przeglądać zdjęcia ogródka , można wtedy na spokojnie wypatrzeć co nie jest na swoim miejscu , co wykopać z ogrodu , gdzie wsadzić nowe nabytki , chciejstwa .
Teraz muszę się zdecydować gdzie posadzić dalie , przez ostatnie trzy sezony zrezygnowałam z nich ale oglądając zdjęcia ogrodów na FO zatęskniłam za nimi . wprowadzają tyle koloru do ogrodu kiedy mało co już kwitnie .
śliczny ogród Tulipany są piekne, a obrzeza z cegieł uwielbiam i sam je stosuję u siebie Kotki sa super Bedę zaglądał. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt oraz szczęścia w nowym roku i żeby Ci roślinek przybyło
Witam Wszystkich w Nowym 2014 roku Za oknem co prawda nie widać żeby to był styczeń !
Dziękuję za odwiedziny i życzenia Dla Wszystkich w Nowym Roku moje kwitnące parapetowce .
Ewuniu Drewutnia , może spełni Ci się marzenie o wiklinowym płocie Rośliny na jego tle wyglądają wspaniale , no i zakrywa niechciane widoki z sąsiedztwa .