Iwonko - Zgadza się powojniki są śliczne , nic dziwnego że ciągle ci mało i mało.
Są dostępne w tak szerokiej gamie kolorystycznej , i na pewno każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie
Madziu - Starałam się wybrać najładniejsze , wśród tych które mi się podobają a powiem szczerze że nie był to łatwy wybór
Jest tak dużo pięknych okazów ale niestety nie można mieć wszystkich.
Czytam że masz Pillu , strasznie jestem ciekawa jak u ciebie się tego sezonu rozrośnie. Mam nadzieję że bardzo i obficie będzie kwitł
Na pewno będę zaglądać i mam nadzieję że mój wybór był trafny !!!
Sylwio - Zgadza się , to nie samowite przeżycie , sezon można powiedzieć jeszcze zimowy a my pluskaliśmy się na basenach zewnętrznych.
Najbardziej zdziwione były nasze pociechy , córeczka miała takie oczy

jak wypłynęliśmy na zewnątrz. A synek to prawdziwy hardkor - stanął na podeście w samych kąpielówkach , ciało jego parowało jak nalana gorąca zupa

i chlup do wody - dał nurka a dodam że ma dopiero 5 lat. Ratownicy to się nie mogli napatrzeć na takiego małego nurka
Powojników na pewno będziesz miała więcej , ja też zaczynałam od jednego i to w dodatku z biedronki. Nie był to najgorszy początek , bo super się rozrósł i niesamowicie kwitnie , ale obecnie 5 jest już w ziemi a 4 są zamówione. 9 sztuk w takim moim zielonym zakątku to i tak jest już nie zły wynik
Ale sadzę że to jeszcze nie koniec.
Ale zgadzam się z tobą plany trzeba realizować powolutku , nie od razu Kraków zbudowali . A roślinki to nie jedyne wydatki jakie są

My na przykład już w marcu mamy roczek mojego chrześniaka i 18 mojej siostry po za tym dwójka dzieci to już stałe wydatki i wiele innych , ale to długa lista więc nie będę już nudzić
Trzymam kciuki za realizację planów

oby wszystko szło po twojej myśli
Wczorajszy dzień iście walentynkowy , mój eM mimo 7 lat po ślubie nadal jest romantykiem
I oby zawsze tak było
Po pracy przyszedł do domu z pięknym bukietem tulipanów i naszyjnikiem z wisiorkiem w kształcie serca
A dzisiaj dzień który lubi każda kobieta , zakupy - i wymarzone malinowe spodnie. Oraz fryzjerka wyczarowała mi nową fryzurkę , nowy kolor oraz strzyżenie - spadło z 20 - 30 cm ale jestem zadowolona. To naprawdę poprawia humor
Po za tym kupiłam kilka opakowań nasionek może jutro coś wsieję
Teraz galeria walentynkowa !!!
I Hiacyntowa !!!
I Nasionkowa !!!
Życzę miłej nocy i słonecznej niedzieli !!!