Witam Was dziewczynki!
Miło że się o Mnie tak martwicie,co fakt to fakt nie było Mnie na forum dość sporko czasu troszki pracy miałam czasu jakoś mi brakowało i to zmęczenie a jak chwila się znalazła to znów komputer mi się zepsuł

buuuu! ale już postaram się być w miarę na bierzonco na forum mam kilka zdjęć ale coś mi znów nie chce wgrywać

spróbuję innym razem ...
Oj tak komarów jest mnóstwo tego roku i jakieś takie gryżliwe a jak boli

wieczory trzeba w domu spędzać bo cóż.Te całe środki mało co pomagają
chyba że znacie jakiś sposób kobitki na te komarska?? Pogoda też taka są dni że nie ma czym już oddychać upał jak na pustyni a potem nagle mega ochłodzenie i deszcze aż człowiekowi zimno się robi bo już do tych upalnych dni się przyzwyczai. Ale jest jeden plus

złapałam przy pracy w polku ładną opaleniznę.
Nim się spostrzegłam to już słoneczko zrobiło swoje haaahaa

chwila moment i już kolorek inny a jak się chcę opalić i się wyłożę plackiem to wtedy jakoś słoneczko Mnie nie widzi i po 15 min opalanie się kończy haaahaa
W ogródku barwy,barwy i chwasty plus mrówki. Ktoś chętny oddam za darmo mrówki
Plewić Mi się zbytnio nie chce się muszę przyznać Wam,postanowiłam sobie zrobić zmiany w ogródku tu przekopać tu wykopać to zamienić a tamto wyrzucić i wgl takie kogiel mogiel zrobić że aż się biję jaki efekt z tego wszystkiego wyjdzie

Wtedy robota Mnie czeka ziemię muszę sobie przywieść trochi wyrównać tu i tam...Będzie się działo jednym słowem.
Z jednej strony to już Mnie korci zacząść coś tam działa już kopać ale znów wszystko kwitnie a też te upały to by mi wszystko klapło po przesadzeniu...
A tak to już bzzzzyki latają

wrrrr!
Miłego wieczoru