Dzień dobry! Ludu pracujący stolycy i nie tylko, na barykady!
Małgosiu, wcale nie chce mi się ćwierkać od rana, ale co począć! Nowy sezon za chwilę, trzeba zarabiać na dom i ogród
PanM już w delegacji! Dziękuję za słowa wsparcia - przydadzą się

Tobie życzę spokojnego dnia! Zrobiłam zamówienie u p. Marka ;-)
Ewa-maj, u mnie chyba nie pada (nie wiem, bo ciemno), ale jest ciepło, sporo na plusie.
Ewa-emienta, cieszę się, że klops zainspirował tyle osób! To w sumie proste, choć może trochę pracochłonne, danie, ale na pewno pyszne! Życzę by wyszło, ale jeszcze mocniej życzę Ci, by Nowy Rok był łaskawy w życiu, domu i ogrodzie, pogoda nam dopisywała, a słońce na twarzy trwało przez cały 2013... Myślę, że to będzie dla nas dobry rok! Dziękuję za komplementy, piękne życzenia i pozdrawiam na cały tydzień
Bożenko, gdzie zrobiłaś zakupy i napisz trochę szerzej o tym co zamówiłaś i o tym, co w planach? Pozdrawiam ciepło!
Marzenko, Bogna, powiadasz? Czyżby się ujawniła i tu pisze? Zaraz przewertuję Twój (chyba nowy) wątek

Chyba niedługo siejemy, co?

Chciałabym, żeby mi się w końcu udało... będę siać na krążkach torfowych.
Aguś, i ja pozdrawiam życząc dobrego tygodnia (tylko trzy dni!) w fabryce... Strasznie się rozleniwiłam, Ty pewnie podobnie... Dieta, dieta, dużo wody, muszę o tym pamiętać! Pochwal się klopsem
Ewa, bardzo dziękuję! Z Nowym Rokiem nagroda, nawet wirtualna, jest bardzo miła, a co dopiero dwie!
Miłej końcówki tygodnia wsiem