Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Witaj Aguś noworocznie :D :D cieszę się że załapałam się i 1-go z życzeniami zdążę.
Oby w tym roku udało Ci się zrealizować zimowe plany.
Oby w główce nie "łypało", w krzyżu nie gięło.
Oby było szczęśliwie!

Ślicznie wyglądasz i niech to trwa jak najdłużej.

Ps, zajrzałam na kuchenną wyspę za Tobą i nie wiem czy nie zmienię planów kulinarnych na jutro... klops wygląda rewelka!
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Wyglądałam na dwór, żeby zawołać koty-pada. Niby dobrze, bo ciepło...
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś,poranny ptaszku,zyczę wytrwałosci w dzisiejszej niewoli w fabryce.Miłego dzionka.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry! Ludu pracujący stolycy i nie tylko, na barykady!

Małgosiu, wcale nie chce mi się ćwierkać od rana, ale co począć! Nowy sezon za chwilę, trzeba zarabiać na dom i ogród :) PanM już w delegacji! Dziękuję za słowa wsparcia - przydadzą się :) Tobie życzę spokojnego dnia! Zrobiłam zamówienie u p. Marka ;-)
Ewa-maj, u mnie chyba nie pada (nie wiem, bo ciemno), ale jest ciepło, sporo na plusie.
Ewa-emienta, cieszę się, że klops zainspirował tyle osób! To w sumie proste, choć może trochę pracochłonne, danie, ale na pewno pyszne! Życzę by wyszło, ale jeszcze mocniej życzę Ci, by Nowy Rok był łaskawy w życiu, domu i ogrodzie, pogoda nam dopisywała, a słońce na twarzy trwało przez cały 2013... Myślę, że to będzie dla nas dobry rok! Dziękuję za komplementy, piękne życzenia i pozdrawiam na cały tydzień :)
Bożenko, gdzie zrobiłaś zakupy i napisz trochę szerzej o tym co zamówiłaś i o tym, co w planach? Pozdrawiam ciepło!
Marzenko, Bogna, powiadasz? Czyżby się ujawniła i tu pisze? Zaraz przewertuję Twój (chyba nowy) wątek :) Chyba niedługo siejemy, co? :) Chciałabym, żeby mi się w końcu udało... będę siać na krążkach torfowych.
Aguś, i ja pozdrawiam życząc dobrego tygodnia (tylko trzy dni!) w fabryce... Strasznie się rozleniwiłam, Ty pewnie podobnie... Dieta, dieta, dużo wody, muszę o tym pamiętać! Pochwal się klopsem :)
Ewa, bardzo dziękuję! Z Nowym Rokiem nagroda, nawet wirtualna, jest bardzo miła, a co dopiero dwie! :D

Miłej końcówki tygodnia wsiem :wit
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Taka mżawka fruwająca w powietrzu :? Różaneczniki nam podlewa :D
Wciąż jeszcze czekam na piwonie u Marka Podstolca, więc nic nie zaklepywałam. Mam tylko dłuuuugą listę roślin wartych uwagi i kreślę :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, miłego dnia! też mi się nie chceeeee...no ale trzeba, roślinki same na siebie nie zarobią, ktoś je kupić musi :wink:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Agus,pochwal sie co zamówiłaś?Ostatnio cwierkałas o bodziszkach to pewnie wszyztkie wykupiłas u niego?
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Cześć Aga :wit ( bardzo ospale) mam tempo żółwia.
Daj czadu tym co zamówiłaś, to mi od razu podniesie adrenalinkę :;230
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

Lud pracujący z Nie tylko pozdrawia lud pracujący z całej Polski
:wit
Ostatnie chwile przed wpadnięciem w biurowy wir postanowiłam spędzić w miłym towarzystwie.
Zaraz zacznie się młyn. Właściwie już mogłabym zacząć pracować, ale płacą mi dopiero od ósmej ;)

Czy wiecie, że jeszcze tylko trzy dni do weekendu? :uszy

Aguniu
dzięuję za podpowiedź dotyczącą trawnika. Na moim etapie ogrodowego zaawansowania myśl o tym, że miałabym tę darń do darcia wydaje się wręcz pociągająca (hi, hi) no ale szkoda pracy, czasu i środków na zakładanie trawnika tam gdzie go ostatecznie nie będzie. Przez jakiś czas bęzie cokolwiek łyso, ale to jednak rozsądniejsze wyjście. Kurczę, chętnie zostałabym tu cały dzień i z waszą pomocą planowała rabaty. Ech, marzenia...
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ja już w fabryce a Ty pewnie w drodze. Mój pracujący tydzień kończy się na czwartku...piąteczek mam wolny :tan Taki pracujący tydzień mógłby być cały czas 2 dni a reszta laba :D Ściskam. A jak popełnię klopsa dam znać ;:333
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Ciężko wraca się do pracy....
Obiecałam sobie dietę i odchudzanie, a kusisz wspaniałym klopsem, chyba się w weekend złamię i przyrządzę...zresztą jak tak patrzę to chyba będę musiała podczytywać wyspę (z tego co widzę ten wątek też jest wyjątkowo małomówny).
Dziękuję za fotkę sylwestrową, tak jakoś miło mi się zrobiło - świetnie wyglądasz.

PS. ja od jakiegoś czasu potrzebuję więcej pieprzu w życiu, na przekór szarości rzeczywisości i purpury/czerwienie zagościły również w mojej szafie...
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko dobrego dnia z fabryce. Wszystko co dobre kończy się za szybko. Gdybyś zajrzała na FO to kawka czeka Obrazek
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

Bura szmata za oknem, która nas dziś powitała z rana nie zachęca do owocnej pracy. Nawet trzecią kawa nie pomaga. ;:223 Te kilka dni ze słoneczkiem z rana rozpieściło nas totalnie.
Kto to jest Pan Marek :?:
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Łącze się w bólu istnienia jako jednostka również (ciężko) pracująca... ;:162
Dobrze, że przynajmniej słoneczko za oknem poprawia u nas nastrój ;:3 !
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witaj Aguniu! Po dwudniowej nieobecności wracam aby Cię ;:168 i życzyć Ci wszystkiego co w życiu najlepsze, zdrowia, szęścia i spelnienia marzeń ;:167 Ciężko się dziasiaj pracuje :twisted: a za okren szaro i buro więc totalnie podły nastrój :roll: Ale do wiosenki już niedługo więc myślę ;:224 ;:224 i od razu lepiej :lol: A jak Twoja bieżnia??
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”